2777
2789
عنوان

منظورش چی بود

141 بازدید | 15 پست

بچه ها کسی ک ازش خوشم میاد امروز اومد روبروم نشست دوستاشم وادار کرد همونجا بشینن بعد یدفعه ب دوستاش یه عکس نشون داد بعد گفت این اکسم بود اونام گفتن چرا کات کردیو این حرفا اینم  گفت ادم نرمالی نبودو اینا بعد یکی بش زنگ زد گفت کجاییو فلان بعد گفت من نمیام تو بیا و اینا منم قاطی کردم پاشدم رفتم یدفعه همشون ساکت شدن 

بنظرتون چرا اومده اینو گفته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواسته بگه من سینگلم ینی یا هنوز ب اون فک میکنم

اینم هست ولی خیلی بد گفته 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
خب رفتارش با من خوبع شوخه شیطونه

ب نظر من ی پسر اگ دختریو واقعن بخاد و عزت نفس داشته باشه ، میره بهش مستقیم میگه بیا باهم باشیم

ولی اگ بخاد با مسخره بازی توجه ی دختریو جلب کنه .. احتمالا تا تهشو میخاد با احساسات طرف بازی کنه .

این نظر منه البته

ب نظر من ی پسر اگ دختریو واقعن بخاد و عزت نفس داشته باشه ، میره بهش مستقیم میگه بیا باهم باشیم ولی ...

ن میاد صحبت میکنه سلام علیک میکنه با احترام وقتی باهام حرف میزنه خیلی دستو پاشو گم میکنا