2777
2789

چند قاشق آرد بردار یکم بو بده که فقط بوی خامیش بره، کره بزن و زردچوبه یا زعفرون و آب در حدی اضافه کن که کاملا رقیق بشه. بذار با شعله کم پخته بشه و قوام بیاد، شکر بزن.

اگه مغزیجات داری هم بزن. اگه نداری هم نداری دیگه😁

کم پودر زنجبیل و خل و دارچین بزن که قشنگ داغ بشی

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

اول آرد رو می‌ریزی تو قابلمه هم میزنی تا رنگش یکم بزنه به طلایی خلاصه یکم رنگش عوض بشه بعد روغن اصفه میکنه هم میزنی تا گوله گوله هاش باز بشه بعدشم یه آب و شکر که روی گاز پختی رو می‌ریزی روی همون آرد و روغن هم میزنه تا اون گوله شدگی هاش باز بشه بعدشم میخوری 

هر چقدر آرد ریختی فکر کنم همونقدر باید شکر بریزی زعفرون بریزی خوشمزه تر میشه مقداریش بلد نیستم دقیق چشمی میریزم

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول آرد رو می‌ریزی تو قابلمه هم میزنی تا رنگش یکم بزنه به طلایی خلاصه یکم رنگش عوض بشه بعد روغن اصفه ...

حلوا نیس؟!؟؟!!

با شخصیت بودن اصلا سخت نیست!     مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی.....   یعنی با شخصیتی.              یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات)               ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس  )   .×   یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست.     (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد❤