2777
2789
نه نمیشه تازه خوشحالم میشه  چون دیونس  چون من بدبخت بی کسم  دوستم نداره وگرنه نمیز ...

پدر و مادرت اگه بری خونشون، میندازنت بیرون؟ اگر اینجوریه، حق داری. 

سنت کمه، فکر میکنی دنیا به اخر رسیده ولی نرسیده. 

میدونم جرات انجام کاری رو نداری ولی ازت میخوام بری پیش مشاور. حداقل با 1480 تماس بگیر. این مدل زندگی حقت نیست. 

😔😔😔😔 خب توهم بزن  من قدم‌نسبت به اون کوتاهه اما خیلی اوقات گردنش و زخم‌میکنم با ناخن 🙁

زورم نمی‌رسه بهش وحشی میشه ی بار نزدیک بود خفم کنه چشام سیاهی رفت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست دارم خودمو بکشم 

گفتم دیگه. سنت کمه فکر میکنی دنیا به اخر رسیده. نرسیده دختر جان. زندگی انقدر بالا و پایین داره. شما تازه اول راهی. درسته سختی کشیدی ولی زندگی هنوز قشنگی هاش رو نشونت نداده. از نقش، مظلوم بیرون بیا. به ترس هات غلبه کن و حتما حتما با یه مشاور صحبت کن. اگرم پول نداری به صدای مشاور بهزیستی زنگ بزن. بهترین زندوی حقته، ضعیف بودن بدرد نمیخوره. اگر حتی خانوادت راهت نمیدن خونشون، سعی کن رو پای خودت وایسی. یه حرفه یاد بگیر. خرجتو دربیاری

گفتم دیگه. سنت کمه فکر میکنی دنیا به اخر رسیده. نرسیده دختر جان. زندگی انقدر بالا و پایین داره. شما ...

ارع درست میگی 

دوس داشتم الان یکی بود بغلم کنه تو بغلش گریه کنم 😞