2777
2789
عنوان

شده بچه ی ۴سالتون دروغ بگه؟؟

642 بازدید | 30 پست

شده  دروغ بگه؟؟دخترم ۴سال و۳ماهشه مثلا اونسری میگفت تولد دوقلوهاست)بچه های همسایمون(بزار برم،کلییی اصرار که میرم و زود میام... منم گفتم برو و زود بیا ..بعد رفت و نیم ساعت بعد اومد هرچی میپرسیدم راجه به تولد جواب میداد که فلانی و فلانی بودن و کیک تولد خوردیم و عکس گرفتیم و.. بعد آخر شب  گفت مامان من الکی گفتم تولد نبود اصلا..رفته بودم با نی نیا بازی کنم..یا امروزم یه چیز دیگه گفت که فهمیدم الکیه.. بیتشر دروغاشم در رابطه با دم دره خونه وهمسایه هاست که من سختگیری میکنم.. نگران شدم واقعا که طبیعیه که بچه تو این سن دوروغ بگه؟؟

نزار بچه بره خونه همسایه

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجع به بچه‌ی شما نمی‌دونم اما خودم تو بچگیم دروغ می‌گفتم...

نمی‌دونم هم چرا واقعا نمی‌دونم 

نه مامان بابام دروغ می‌گفتن؛ نه انقد محدود یا مجبور بودم که دروغ بگم ولی دروغ می‌گفتم

حتی با عذاب وجدان اینکه دشمن خدا می‌شم دروغ می‌گفتم! 

هنوز نمی‌دونم چرا انقد این کارو می‌کردم. 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

چجوری جرات میکنی بچه سه ساله بره خونه کسی تو اپارتمان من اینجا صاحب خونم مستاجر دارم درم قفله دخترم حتی تو ره رو و لابی اجازه نداره . نمیگی یه اتفاقی میوفته؟ نکن این کارو 

روانشناسی کودک

پسر من هیچ وقت تو کوچه نمیره خیلی ناراحت بودم 

ولی دو سه روزه خدارو شکر میکنم بابت این  موضوع

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

دروغگو نیست بچه ام ،فقط خیالپردازه،گاهی مرزها رو قاطی میکنه،مرز خیالش و واقعیت،البته گاهی دوروغ بچه ها به خاطر سخت گیری ما والدین هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

با پسر حرف میزنع درو بر خونتون ؟؟

خب زیاد سخت گیری نکنید ک بچه محدود بشه مجبور به دروغ گفتن بشه 

حتما برید از همشایتون بپرسید که میان خونه ی شما چیکار میکنند اینا یا اگه بهتون گفتن میخوام برم شماهم همراهش برید