2777
2789
عنوان

شوهر بی تجربه

369 بازدید | 4 پست

شوهر بی تجربه ایی دارم ک گاهی از رفتاراش حرص میخورم،و نمیدونم چطوری بدوم جر بحث اونو ب مسیری ک میخوام ببرم

مثلا مهمان داریم اول برا خودش غذا میکشه. خیلی خانوادشون دوست داره جلوشون چیزی نمیگه ولی پشت هرکاری باید انجام میده ولی ی سری کارا ک باید انجام بده در ظاهرم اونا بفهمن ک اون دوسشون داره انجام نمیده همش تلخه همش خودخواهانه رفتار میکنه و نپخته حرف میزنه و عمل میکنه در صورتی ک من میدونم قلبش مهربونه نسبت ب من هم همینه جمله محبت آمیز نمیگه کلا آدم دوست داشتنی ایی نیس در ظاهر من دلم میخواد یکم منعطف تر باشه یکم ارتباط قشنگتری با مردم بگیره  سعی کنه خودشو تو دل بقیه جا کنه .مثلا امروز تو خونشون نیاز ب کمکش بود بجا کمک ب برادرش گف تنم بو عرق میگیره در صورتی ک خیلی جاها کارایی میکنه ک حتی خانوادش متوجه نمیشن ... ولی جایی ک همه انتظار داشتن کمک کنه نکرد... شما راهکار بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این آرزوها نکن 

من شوهرم هرجاااااا میرههههههه رفیق میشه 😐

یه ساعت حرف میزنه با یارو یعنی رو اعصابببببب 

یه بارم تو شهر بازی با صاحب دستگاه رفیق شد 😂 یارو پولمونو پس داد گفت باو رفیقی این حرفا خودش راضیه من میگم دوست بشه نره رو مخ یه ساعت مثل زنا حرف بزنه

زمان خواهره من، زمان همه چی رو درست میکنه

منم شوهرم اینجوری بود

وقتی مهمونی میرفتیم میومدیم چند روز بعدش بهش میگفتم مامانم میگف چقد از کار شوهرت خوشم اومد اونجوری کرد

یا میگفتم داییم چقدر ازت تعریف کرده گفته چ پسر خوبیه و فلا

یا میگفتم همسایه میگه چ شوهرت خوبه اینجوریه و فلان

همشو دروغ میگفتم اصن همچین چیزایی نبود ولی میگفتم ک شوهرم شیر بشه و کارایی ک درسته و من دوس دارم رو انجام بده

الانم بعد از 10 سال زندگی باز اینجوری با این حرفا شیرش میکنم😬😂

ب نام خدای رنگین کمان🌹 خدای خوبم مرسی ک همیشه حواست ب منو عزیزام بوده و هست، این روزا بیشتر نگاهم کن بیشتر بهم لبخند بزن دستتو از رو شونه هام برندار ک سختتتت محتاج بودنتم، خدایا کمکم کن،  شکرت ک هستی شکرت ک صدامو میشنوی شکر ک آرومم میکنی😊