2777
2789
عنوان

اعصابم خرده...

468 بازدید | 23 پست

سلام خیلی کلافم امروز باخالم دعوام شد😔عروسیه یکی از دخترداییامه،خالم مدام زنگ میزنه درگوش مادرم تحریکش میکنه کادو حنا اینقد بده پاتخت فلان قد بده و.‌.‌‌...درصورتیکه تو عروسی من زنداییم از همه کمتر کادو داده

منم گوشیو گرفتم و شستم گذاشتمش کنار....گفتم تو عروسی من داییم کجا بود ک کادوهای انچنانی بده دست از سرمون بردار تو پولت زیادی کرده ببر بریز جلوشون ولی مارو مضحکه زنداداشات نکن،و خیلی عصبی بودم و چهارتا چیز دیگه ام گفتم....مثلا گفت بابات دیونس....منم گفتم دیونه نبود خواهر احمق ترو نگه نمیداشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گل به خودی زدی که

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

امروز به مادرم میگم چرا ابروهاتو خودت برداشتی اینقد خرابش کرذی؟برگشته میگه اخه برا عروسی پول لازمم میشه دیگه نرفتم ارایشگاه،میگم خب هرچقد لازمه بابام میده تو واسه چی داری فکر پول کادو میکنی؟؟هرچقد تو عروسی من دادن بابامم میده دیگع

فقط جمله اخرت😐😐😐😐

خودزنی کردی بـــــــــــد😂😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
خیلی خیلی رفتارت زشت بود حقیقتش نباید دخالت میکردی

حرفش بد بود ولی رفتارش زشت نبود 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

خسته شذم مامانم مدام به داییا و زنداییام باج میده مثلا تو مناسبتای مختلف یمقدار از بابام میگیره یمقدار از داداشم میگیره یمقدار از جیب خودش میزاره اونوقت زنداداشاش تو مراسمای ما از همه کمتر میدن این خاله خانمم مادر مارو به نفع داداشاش خر میکنه