2777
2789
عنوان

فلسفه ومنطق

131 بازدید | 8 پست

چه استادی خوبی برای فیلم 

تاملند یا کلاسینو برای اینکه بتونی درصد خوبی بزنی؟؟

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

برای فلسفه و منطق فقط تست زنی زیاد جوابه.

بهترین تدریس رو هم داشته باشی تا قاعده تستا دستت میاد شکست خوردی

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای فلسفه و منطق فقط تست زنی زیاد جوابه. بهترین تدریس رو هم داشته باشی تا قاعده تستا دستت میاد شکس ...

باید آموزش ببینی تا بتونی تست بزنی 

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
برای فلسفه و منطق فقط تست زنی زیاد جوابه. بهترین تدریس رو هم داشته باشی تا قاعده تستا دستت میاد شکس ...

ببخشید شما گفتی از آبان شروع کردی میشه لگین چطوری برنامه ریختی که وقت شد درس های ۱۰ و ۱۱ بخونی؟

باید آموزش ببینی تا بتونی تست بزنی 

تست زنی خودش یه شیوه آموزشه.

و اینکه تستای فلسفه و منطق چیزی نیستن که شبیهشون تدریس بشه. استاد نهایتا نظریه ها و اسامی رو نام می‌بره.

تو تست اینا همه با هم ترکیب میشن

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

تست زنی خودش یه شیوه آموزشه. و اینکه تستای فلسفه و منطق چیزی نیستن که شبیهشون تدریس بشه. استاد نهای ...

ممنون🌹🌹

ببخشید شما گفتی از آبان شروع کردی میشه لگین چطوری برنامه ریختی که وقت شد درس های ۱۰ و ۱۱ بخونی؟

درس دوازدهم رو که همزمان با مدرسه جلو میرفتم. واسه پرسش و امتحان که میخوندم تست هم میزدم.

بقیش هم که آسون بود. از روزی دوتا کتاب شروع کردم کم کم به روزی پنج تا کتاب رسیدم. تا عید اکثرشو جمع کردم. فقط سه تا درس موند بعد عید:ریاضی،تاریخ، جغرافی

درس دوازدهم رو که همزمان با مدرسه جلو میرفتم. واسه پرسش و امتحان که میخوندم تست هم میزدم. بقیش هم ک ...

مرسی 🌹