2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کرده مگه

چند شب پیش رفتم خونشون باباش بغلم کرد چنان پشت چشمی نازک میکرد بعد که اومدم گفتم عزیزم بیام کمکت سفره رو پهن کنم اصلا جوابمو نداد الآنم عروسی دختر عموشه من لباس خریدم وقتی لباسمو دید به خانوادش اجبار کرد منم باید برم تهران بخرم 

داره دیوونم می‌کنه 

افرین بر حسادت چه عادلانه است پیش از همه صاحب خودرا میکشد 

امیدوارم بکشتش من یکی راحت بشم 

همسرم بغلم می‌کنه با همسرم دعوا داره که چرا بغلش میکنی 

آخه یعنی چی 

توجه نکن اگ بی محلی کنی انقدر خوب جواب میگیری ک نگو 

اینم امتحان کردم به شوهرم میگه این بی محلی می‌کنه شوهرم هم میاد دعوام می‌کنه نمیدونم زشته خواهرم ازت بزرگ تره ولش کن

اینم امتحان کردم به شوهرم میگه این بی محلی می‌کنه شوهرم هم میاد دعوام می‌کنه نمیدونم زشته خواهرم ازت ...

منظور از بی محلی بی تفاوتیه اگ اون حسادت میکنه تو خپب باش انگار اصلا چیزی متوجه نشدی ب هیجاته انگار سیاست داشته باش

ببخش،استارتر خیلی ضروریه

کسی هم نیومد 🥲🥲🥲

فر برقی بلد نیستیم کار کنیم بیاید لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9590310/بیاید-تو-رو-خدا-فر-برقی-کار-باهاش-بلد-نیستیم-بیایددددد-لطفاااا-چطور-فر-رو-گرم-کن?postId=257069819

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/