2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواب آور نیست، اما توان جسمانی را یه کم کاهش میده. مثلا دویدن و پیاده روی تند برات ممکنه سخت بشه. 

اما به فوایدش می ارزه. 

حتما طبق دستور پزشک مصرفش را ادامه بده. اصلا هم سرخود قطعش نکن. باید تحت نظر پزشک قطع کنی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

برای من هم نبود از وقتی پریود شدم الان 6،7روزه میبینم همش خوابم میاد و سردرد هم دارم خیلی

سردردتو به دکترت بگو

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

خواب آور نیست، اما توان جسمانی را یه کم کاهش میده. مثلا دویدن و پیاده روی تند برات ممکنه سخت بشه.&nb ...

بله اوایل 50میخوردم الان یک ماهه 100میخورم خیلی هم خوب بود اما خب نمیدونم چرا خوابم زیاد شده همش خوابم میاد

من میخوام برم مشاوره،و میدونم حتما برام تجویز میکنه لطفا در موردش صحبت کنید

مشاور نمیتونه تجویز کنه. روانپزشک میتونه

واس چی میخوری؟؟ افسردکی یا عصبی شدن؟

برای اضطراب شدید هم هست