بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواب آور نیست، اما توان جسمانی را یه کم کاهش میده. مثلا دویدن و پیاده روی تند برات ممکنه سخت بشه.
اما به فوایدش می ارزه.
حتما طبق دستور پزشک مصرفش را ادامه بده. اصلا هم سرخود قطعش نکن. باید تحت نظر پزشک قطع کنی
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
برای من هم نبود از وقتی پریود شدم الان 6،7روزه میبینم همش خوابم میاد و سردرد هم دارم خیلی
سردردتو به دکترت بگو
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
من میخوام برم مشاوره،و میدونم حتما برام تجویز میکنه لطفا در موردش صحبت کنید
مشاور نمیتونه تجویز کنه. روانپزشک میتونه