atena8484 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 583 عنوان میترسم باطل شده باشه😔😔 302 بازدید | 12 پست دیروز چله مو از اول شروع کردم امشب همش خواب های بد میدیدم (۱۸+) مثل الت تناسلی مردا و از این خواب های بد یعنی چلم باطل شده؟ من که خواب بودم دسته خودم نبود الان میخوام نماز استغفار بخونم 😔😔 1401/08/05 | 13:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10672 غسلش باید بگیری بعد نماز بخونی نه چله باطل نشده مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
atena8484 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 583 غسلش باید بگیری بعد نماز بخونی نه چله باطل نشده باید اول غسل بکنم؟ خوب من نماز صبحمم خوندم و زیارتم خوندم اشکال نداره؟؟؟؟میتونم غسل نکنم اخه الان جایی نیستم که بتونم غسل بکنم 😔😔
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10672 بید اول غسل بکنم؟ خوب من نماز صبحمم خوندم و زیارتم خوندم اشکال نداره؟؟؟؟ میتونم غسل نکنم اخه الان ج ... ببین شماره میدم زنگبزن بپرس دقیق توضیح بدن اگه نتونی غسل کنی چیکار کنی فکر کنم تیمم باید بکنی بزانماز مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
چی_بگم_از_کجا_بگم عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 5031 باید اول غسل بکنم؟ خوب من نماز صبحمم خوندم و زیارتم خوندم اشکال نداره؟؟؟؟ میتونم غسل نکنم اخه الان ... عزیزممگه تو خاب ا ر ض ا شدی ک غسل کنی؟ تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
atena8484 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 583 ببین شماره میدم زنگبزن بپرس دقیق توضیح بدن اگه نتونی غسل کنی چیکار کنی فکر کنم تیمم باید بکنی بزانم ... اخه سیم کارت ندارم 😔😔
atena8484 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 583 عزیزممگه تو خاب ا ر ض ا شدی ک غسل کنی؟ ن والا نشدم
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10672 ن والا نشدم پس چیه جریان مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
چی_بگم_از_کجا_بگم عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 5031 ن والا نشدم خب غسلی ب گردنت نیسدر دو صورت غسل واجبه یک ا ر ض ا شدن یکی دخول توخاب ک دخول نمیشه اونیکی هم ک میگی نشدی دیگه چ غسلی تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
atena8484 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 583 پس چیه جریان تو خواب یکی از نزدیکانمو دیدم که داشت با الت خودش بازی میکرد منم خیلی عصبی شدم میخواستم بفهمه که من دیدم داشته چه کاره زشتی انجام داده و اون یکی خواب و زیاد یادم نیست فقط میدونم ارضا نشدم
atena8484 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 583 خب غسلی ب گردنت نیس در دو صورت غسل واجبه یک ا ر ض ا شدن یکی دخول توخاب ک دخول نمیشه ا ... اها باشه عزیزم ممنون خیلی ترسیدم چله م باطل شده باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10672 تو خواب یکی از نزدیکانمو دیدم که داشت با الت خودش بازی میکرد منم خیلی عصبی شدم میخواستم بفهمه که من ... اهان پس مربوط به تو نبود تاجایی که میدونم ار ض و دخ غسل نیاز براخواب تو نیاز نیسباز من دقیق نمیدونم اطلاعاتم در این حد اگه کسی میدونه ازش بپرس مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
atena8484 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 583 اهان پس مربوط به تو نبود تاجایی که میدونم ار ض و دخ غسل نیاز براخواب تو نیاز نیس باز من دقیق نمیدون ... اها باشه عزیزم مرسی