2777
2789
عنوان

کنکور

240 بازدید | 13 پست

سلام به همگی 

خانما من کنکوریم یه هفته کامل میخونم ولی مثلا مثل امروزخسته شدم ولی نمیدونم چکارکنم یه روزتوهفته که استراحت میکنم

اخه جایی روندارم برم ازدوستامم کلاخبرندارم ازشون ازوقتی مدرسه هاتموم شده استراحتمم توخونه میگذره چکارکنم 

لطفا دعاکنیدبه خواستم برسم 🥺

روزایی که خسته ای نخون چون هیچی تو مخت نمیره

در عوض فردا درسایی که نخوندی بخون

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیتونم بر عکس استراحت کنم

وسواس فکری گرفتم.. هر ۲ ساعت خوندن  استراحت نهایت یک رب

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
من مغزم میسوزه 😅

من روزی ۸ تا ۹ ساعت میتونم... برای کنکور زبان 

اینقدر لذت میبرم از خوندنش که الان که بعد دو ساعت اومدم اینجا عذاب وجدان دارم😂💔

من روزی ۸ تا ۹ ساعت میتونم... برای کنکور زبان  اینقدر لذت میبرم از خوندنش که الان که بعد دو سا ...

افریننن من فعلا اول راهم زودخسته میشم انگارمغزم بعدچندساعت داغ میکنه بیشتراز۷ساعت تواین هفته نشده

لطفا دعاکنیدبه خواستم برسم 🥺
افریننن من فعلا اول راهم زودخسته میشم انگارمغزم بعدچندساعت داغ میکنه بیشتراز۷ساعت تواین هفته نشده

دیروز ساعت ۲ بعد از ظهر تا ۱۱ شب خوندم😁😁

از کم شروع کن هر روز زیادش کن🤍

بیا تاپیک آخرم💜

ورزش کن سرحالت هم میکنه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

مرحبا انشالله خبرقبولیت 

فدات😍

من روزی ۸ تا ۹ ساعت میتونم... برای کنکور زبان  اینقدر لذت میبرم از خوندنش که الان که بعد دو سا ...

میشه بگی برنامه ریزی ت چطوریه ؟؟چی میخونی ؟چطوری 

من از روی مبتکران میخونم با فیلم 

بعد واژه هم ۵۰۴با چند تا اپلکشن تو گوشی اینا

نمی دونم چکار کنم ؟!

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
میشه بگی برنامه ریزی ت چطوریه ؟؟چی میخونی ؟چطوری  من از روی مبتکران میخونم با فیلم  بعد ...

طبق کتاب هایی که دارم و تقسیم بندی کردم واسشون ۲ تا ۳ ساعت بستگی به مبحثش و سختیش وقت میزارم