2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

423 بازدید | 31 پست

بچها من امروز روز 12 پری هست از روز 13 باید بزنم؟ میشه یکی بگه به من 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من نفهمیدم کیت تخمک گذاری اگه دوتا خط انداخت یعنی تخمک ازاد شده یا تو دوره تخمک گذاری؟ 

اگر دوتاش همرنگ هست ینی نزدیک اوج و ازاد شدنه..... اگر خط تست از خط کنترل پررنگ تر باشه ینی36ساعت بعد ازاد میشه تخمک 

خدایا خیلـــــی خسته ام....بغلــــم کن...😔

بچه ها میشه لطفا اگه اطلاع دارید سوال منم جواب بدید،ممنونم

دیروز تو سونو دکتر گفت دوتا فولیکول خوب دارم،آمپول hcg داد و گفت امشب بزنم و ۳۶ ساعت بعد اقدام کنم

حالا سوالم اینه که موعد من ۱۴ م هست،از امروز که امپول بزنم کمتر از ۱۴ روزه،بنظرتون روز موعدم اگر پریود نشم،و بی بی بزنم یا ازمایش بذم،مثبت کاذب میشه؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سیکلت چن روزس؟

33 روز 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
من نفهمیدم کیت تخمک گذاری اگه دوتا خط انداخت یعنی تخمک ازاد شده یا تو دوره تخمک گذاری؟ 

منم کلا گیج شدم هر کسی یه چیزی میگه

سیکلت چند روزه ست؟ من از ۹ سیکل زدم و سیکلم ۲۶ روزه بود

فک کنم33 روزه 

این کیت های منه به ترتیب از روز ۱۰ تا ۱۵ سیکل. 

دوتا کیت های آخرت یکیش پر رنگ آره اون یعنی آزاد شده؟