2777
2789
عنوان

کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 18 پست
بدون تجویز دکتر سرخود بد نیست پماد بگیرم؟؟شر شر که آب نمیاد کلا امروزم کمتر اونجوری شدم...ولی در کل ...

سلام عزیزم الان تاپیکت رو دیدم پارسال بهم گفتی فکر میکردی بخاطر واکسن پریودت عقب افتاده ولی باردار بودی فهمیدم نی نی سقط شده خیلی ناراحت شدم ان شالله این تو راهیت صحیح و سالم به دنیابیاد و تو بغلش بگیری گلم

سلام عزیزم الان تاپیکت رو دیدم پارسال بهم گفتی فکر میکردی بخاطر واکسن پریودت عقب افتاده ولی باردار ب ...

ممنون گلم...شاید باورت نشه سر این یکی هم آمپول دگزازده بودم😄😄😄

این یکی که فعلا خوبم توکل برخدا ایشاالله همه به هرچی میخوان برسن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم...شاید باورت نشه سر این یکی هم آمپول دگزازده بودم😄😄😄 این یکی که فعلا خوبم توکل برخدا ا ...

خداروشکر عزیزم ان شالله نی نی خوشگلت رو سال دیگه بغل میکنی و کیف میکنی البته اگه شب زنده داری ها بزاره 😂

خداروشکر عزیزم ان شالله نی نی خوشگلت رو سال دیگه بغل میکنی و کیف میکنی البته اگه شب زنده داری ها بزا ...

..قربونت برم ایشاالله...نی نی بیاد غصه شب زنده داریاش نیست

😊😊😊