2777
2789
عنوان

کیسه اب

689 بازدید | 18 پست

خانوما من ۹ هفته و ۴ روزمه..از دیروز  دو سه بار شده بلند میشم یا ایستاده که هستم یهو ترشحات آبکی دارم لباسم خیس میشه...خیلی استرس دارم میگم نکنه کیسه آبش از طرفی میگم ۹ هفته مگه خودش چقده که کیسه آبش بخواد  باشه

من ترشحات پنیری داشتم ولی دکتر گفت چون بدون خارشه عفونت نیست ولی اگه عفونت باشه چی؟؟؛تازه شبا خیلی سرفه میکنم

اگه کسی اطلاعات داره راهنماییم کنه تا شنبه دسترسی به دکترم ندارم خیلی استرس دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موقعی که رابطه داشته باشم اینجوری میشمتاحالاکه مشکلی واسه بچم پیش نیومده

نه رابطه نداشتم...من یهو اینجور شد بی دلیل...نه چیز سنگین برداشتم نه فعالیت زیادی هیچی هیچی

نه رابطه نداشتم...من یهو اینجور شد بی دلیل...نه چیز سنگین برداشتم نه فعالیت زیادی هیچی هیچی

فکر کنم‌طبیعیه بازم تونستی از دکترت بپرس خیالت راحت شه یا از بهداشت 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
فکر کنم‌طبیعیه بازم تونستی از دکترت بپرس خیالت راحت شه یا از بهداشت 

ازیه ماما پرسیدم گفت فک نکنم چیزی باشه ولی اگه استرس داری برو سونو اگه دوباره اینجوری شد میخوام که اگه طبیعیه نرم سونو سونو زیادم برا بچه خوب نیست

ازیه ماما پرسیدم گفت فک نکنم چیزی باشه ولی اگه استرس داری برو سونو اگه دوباره اینجوری شد میخوام که ا ...

اره بابا منم شنیدم سونو زیاد خوب نیست چند هفتته؟

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

عفونت قارچیه منم گاهی دارم معذرت میخام اینجوری میگم بوش کن مایع آمنیوتیک بویی شبیه بوی وایتکس میده من خودم سربارداری اولم روزی که بستری شدم برا سزارین کیسه آبم پاره شد بوش هنو تو دماغمه😕

دلگرمی زندگیم وجود گل پسرامه  
عفونت قارچیه منم گاهی دارم معذرت میخام اینجوری میگم بوش کن مایع آمنیوتیک بویی شبیه بوی وایتکس میده م ...

جدا؟؟ اتفاقا ترشحات پنیری دارم ولی چون خارش ندارم دکترم میگه عفونت نیست..دارو نمیده دستمال کاغذی گذاشتم تو لباس زیرم دفعه بعد که اینجوری شدم ببینم رنگش چطوره پس به بوشم توجه میکنم...ممنون عزیزم میترسیدم مال کیسه آبش باشه

جدا؟؟ اتفاقا ترشحات پنیری دارم ولی چون خارش ندارم دکترم میگه عفونت نیست..دارو نمیده دستمال کاغذی گذا ...

آره پس قارچ داری پماد کلوتریمازول استفاده کن مشکلی نداره منم الان میخام بگیرم استفاده کنم..آره بوشم معلومه مال شمام بعید میدونم ربطی ب کیسه آب داشته باشه خدایی نکرده کیسه آب اگه پاره بشه همینجوری شرشر آب میاد حتی تو حالت دراز کشیده هم میاد

آره پس قارچ داری پماد کلوتریمازول استفاده کن مشکلی نداره منم الان میخام بگیرم استفاده کنم..آره بوشم ...

بدون تجویز دکتر سرخود بد نیست پماد بگیرم؟؟شر شر که آب نمیاد کلا امروزم کمتر اونجوری شدم...ولی در کل عفونت میگن بده کیسه آب و نازک میکنه زایمان زودرس میاره

بدون تجویز دکتر سرخود بد نیست پماد بگیرم؟؟شر شر که آب نمیاد کلا امروزم کمتر اونجوری شدم...ولی در کل ...

نظر دکترتم بپرس ولی درکل ایراد نداره..اون عفونت باکتریایی و تریکو و امثال اونه عفونت قارچی ضرری واسه بچه نداره ولی بازم بهتره درمان شه