2777
2789

سلااام برعزیزان جان 🙋🏻‍♀

امیدوارم حالتون خوب باشه و اوضاع بر وفق مراد....

خب کنکوریا می‌دونم این روزا اینقدر سرتون شلوغه و اینقدر همه چی به هم ریخته که شدیدا عصبی و مضطرب هستین و الان حوصله منو هم ندارین 🤯

ولی یه کم وقت بذارین و این متنو بخونین

چون دقیقا می‌خوام راجب همین آشفتگی‌ها و دغدغه های این روزاتون صحبت کنم😇

اول بذارین خیالتونو راحت کنم 😌فک نکنین این مشکلات برا شماست فقط و اوضاع بقیه گل و بلبله🎄

از اونی که آخرین بار برای امتحانای ترم یازدهم درس خونده 🦦تا اونی که همه کتاب تستا رو جویده و سفارش داده برادران جوکار و قلم چی براش کتاب جدید بنویسن🤓 این روزا همه کلی درس ریخته سرشون و حتی نمیدونن کدومو تو اولویت بذارن☹️

چند تا راه حل میگم بهتون:

1🤍اولیش که عضو ثابت همه متن های منه برنامه ریزیه📝

قبل از هر چیزی شما به یه برنامه درست و حسابی نیاز دارین برا این روزا. البته بهتره بگم دو تا برنامه.یه برنامه بلند مدت که یه مسیر تقریبی از الان تا روز کنکور رو براتون مشخص کنه همه کارایی که باید از الان تا روز کنکور انجام بدین شامل همه درسایی که خوندین و نیاز به مرور داره📚،همه درسایی که نقطه قوته و میخواین خیالتون بابت یه درصد حرفه ای 💪🏻ازش راحت بشه و درسایی که نقطه ضعفه🤕 و میخوای تو این مدت باقی مونده یه فک ی براش کنی🤔

همه اینا رو و کاری که قراره براشون انجام بدی بنویس📝

البته سعی کن حجم این کارات متعادل باشه و نسبت به زمانی که داری عاقلانه باشه ینی نه اونقدری رویایی برنامه ریزی کن که نتونی بهش عمل کنی و نه اونقدری عریضانه برنامه بریز که تا کنکور ول بگردی👻

برنامه دوم یه برنامه کوتاه مدته که برای هر هفته و هر روز و هر ساعت میچینی که اینو اکثر شما تا الان هم داشتین و یا خودتون یا مشاوراتون انجامش دادین...

ولی اگه برنامه نداشتین هنوزم دیر نشده

با کمک یه آدم با تجربه مثل مشاور، دوست، آشنا یا حتی خودتون اگه از پسش بر میاین یه برنامه ریزی دقیق داشته باشین

2🤍دومین مسئله که دیدم خیلیاتون این روزا زیاد درگیرش شدین نتیجست🙄

همش در حال تخمین و محاسبه رتبه و حتی درصدین😶مثلا طرف میگه با این درصدا رتبم چند میشه بعد که براش تخمین می‌زنیم میگه با این رتبه پزشکی فلان جا میارم؟😐

خب بچه به جای این کارا بشین درستو بخون😠،این حرفا رو بذار برا تایم انتخاب رشته

یا حتی گونه های نادری کشف شده که میگن اگه ریاضی رو فلان درصد بزنم و فیزیک فلان درصد خیلی خوبه😶

مگه تو میدونی قراره سطح سوالای کنکور چطوری باشه که از الان برا سر جلسه برنامه ریزی میکنی😒

فعلا سعی کن رو یادگیری و مرور و تثبیت مطالب تمرکز کنی سلطان.😏

این روزا هر یک ساعت درس خوندن تو معادل یک روز کامل درس خوندن تو سال یازدهم ارزش داره👌

پس وقتتو الکی هدر نده،ذهنتو الکی آشفته نکن

الان keep calm and just study😌

چند تا مورد دیگه هم هست که تو متن بعدی حتما بهتون میگم 😬

فعلا از همین سخنان گرانبها من استفاده کنید😎،نبینم باز کاسه چه کنم چه کنم بدست گرفتی و زار میزنی.

گفتم بهت چه کنی...

همین الان برو و کارایی که بهت گفتم رو انجام بده مطمئن باش بعد کنکور حسابی ازین کارت راضی خواهی بود🥲

💎کلام آخر: برای انسان جز آنچه تلاش کرده هیچ نصیب و بهره ای نیست...پس برو تا میتونی ازین تایمی که داری استفاده کن😉

مشاور:شمس