2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

156 بازدید | 7 پست

خانما من ۲۱ باید پری میشدم ک نشدم ،روز هشتم بی بی زدم منفی شد‌،من خودم از قبل پریودی نامنظمی داشتم ینی تنبلی داشتم ،تا الان ک ۱۳ روز میگذره بازم پری نشدم،درد سینه دارم و بعضی وقتا درد پریودی ب نظرتون برم ازمایش امکان بارداری هست با این شرایط

اگه شما بچه های ته کلاسین  ما بچه های دم دفتریم :)️🤙🙋‍♀️

آره برو آزمایش ولی برای منفی هم خودتو آماده کن ان شا‌ءالله مثبت میشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم ینی ازمایش ندم الان؟

کلا ماها که پریودی منظمی نداریم خیلی به علایمو ایناها توجه نمیشه کرد

من ۴۰ روز بیشتره پریود نشدم همه علایمشم دارم باردارم نیستم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

مرسی گلم ینی ازمایش ندم الان؟

نه من چندبار اینجوری بیبی منفی شد رفتم آزمایش دادم منفی بود. اگه مثبت باشه چون از موعدت هم خیلی گذشته حتما بیبی چک نشون میده . زودی برو دکتر تا آمپول بنویسه برات پری بیاد. اماده شو برا ماه بعدی. حتما تحت نظر دکتر باشی پریودات منظم میشه و زودتر باردار میشی

منم دقیقا مثل شمام دوباره هم بی بی چک گذاشتم منفی شدبرو ی آزمایش بده خیالت راحت که شد از جوابش اگه منفی بود صبح ناشتا تخم شوید با نبات دم کن دو تا استکان بخور تا شب پریود میشی