2777
2789
عنوان

این پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 46 پست
ب خودت ب روانت ب شخصیتت احترام بزار و ازش دور شو تو زندگی خیلی باید قوی تر از اینا باشی این دل کندنا ...

دورشم ک چی بشه ؟؟؟ منک دیگ اهل دوستی نیستم با کسی .. من یادم تمیاد حتی ب ی پسر نیگا کرده باشم

آی اَم
چجوری زندگی میکنی بدون اون؟؟   من انتخابی ندارم نمیخواد منو خودش ... از دلتنگی دارم میمیر ...

ب این فک کن چقدررررررررررر مثل شما بودن و دل کندن عزیزم زن و شوهر ک کل روزشون باهم بوده و هزار. برابر خاطره داشتن جدا میشن اینکه ی دوستی بوده ببین این عشقای ی طرفه دردش مثل خوردن ارنج دستت ب دیواره دردش خیلی سخته ولی زود اروم میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر چند ساله تو رابطه این شک نکن تو دلش زده میره دوراش و میزنه فک می‌کنه جایی خیریه یکم ک تلکش کردن ...

من خ خرم زود دوباره اکی میشم چون فکر میکنم زود میره دوباره 

آی اَم
دورشم ک چی بشه ؟؟؟ منک دیگ اهل دوستی نیستم با کسی .. من یادم تمیاد حتی ب ی پسر نیگا کرده باشم

مگه تو زندگی ملاک ففط پسره؟ اتفاقا این وابستگی شدید شما منشا اش فقط همینه ک فقط با همین پسر بودی 

ب این فک کن چقدررررررررررر مثل شما بودن و دل کندن عزیزم زن و شوهر ک کل روزشون باهم بوده و هزار. براب ...

اروم نمیشم  مخصوصا الان شهردیگم دیگ نمیفهمم چیکار میکنه... رسما انداخت دور منو 

آی اَم
چجوری روزاتو میگذرونی ؟؟  من سرکارهم میرم اما از عصر به یه نقطه خیره میشم

درکت میکنم اما من گریه هامو کردم خدا رو صدا زدم ولی وقتی نمیشه نمیشه دیگه من کم کم قیدش رو دارم میزنم 

🌱💚 سادات هستم 💚🌱
مگه تو زندگی ملاک ففط پسره؟ اتفاقا این وابستگی شدید شما منشا اش فقط همینه ک فقط با همین پسر بودی&nbs ...

اره فقطو فقط با همین بودم .. وقتی کسی ب چشمم نمیاد چجوری میتونم با یکی دیگ باشم  

آی اَم
اونی که واقعا بخادت اون سر دنیا هم باشی بازم میخادت  ولی رابطه  لانگ دیستنس واقعا عذاب رو ...

واقعا ؟؟؟؟ ینی راه تاثیر نداره ؟؟ 

جالبه که اتفاقا من بادوری راه دلتنگتر شدم اما اون میگ ن ..

لانگ دیستنس چیه

آی اَم