من انفولانزا گرفتم دوروزه امروز،باشوهرم دکتر بودم موقع برگشت بحثمون شد بماند...گریه کردم بعد دوساعت ضربان قلبم رف بالا و تیر میکشید بافشارسنج گرفتم ضربانم اول ۱۲۳و تانیم ساعت پیش رو ۱۱۰دکتر رفتم نوار گرف گف مشکل نداری ولی بااینکه حتی تو نوار ضربانم ۱۲۷بود حالا بهترم ولی واسم سواله دکتر حتی توصیه نکرد فقط گف از اعصابه...بچه ها من این بار سومه تو یکسال ضربانم میره بالا و گاهی درد شدید دارم ولی دکترا فقط میگن از اعصاب و قرص ارامبخش میدن برم چیکار کنم یعنی مشکل ساز میشه برام یانه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم والا صد بار تو سال تپش میگیرم همیشه هم بالای صد هزار دکترم رفتم میگن استرس ..
اخه من چن ماه پیش بستری بودم تا ضربانم نیومد پایین مرخصم نکردن گفتن خطرناکه من باید تا هشت صبح میموندم تا دکتر شیفت صبح قلب عروق میومد معاینه ام میکرد بعد مرخص اما اونجا ی اتفاقی افتاد ک شوهرمو مجبور کردم رضایت بده و چهار صبح رفتم
من دچار بیماری استرسم و بعضی وقتا ضربانم خیلی بالا میره و ب سختی ارومش میکنم
این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن🌿🥹🌙 شازده کوچولو: این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨💙🌱