2777
2789
عنوان

میاید ی لحظه درمورد ضربان قلب

222 بازدید | 27 پست

من انفولانزا گرفتم دوروزه امروز،باشوهرم دکتر بودم موقع برگشت بحثمون شد بماند...گریه کردم بعد دوساعت ضربان قلبم رف بالا و تیر میکشید بافشارسنج گرفتم ضربانم اول ۱۲۳و تانیم ساعت پیش رو ۱۱۰دکتر رفتم نوار گرف گف مشکل نداری ولی بااینکه حتی تو نوار ضربانم ۱۲۷بود حالا بهترم ولی واسم سواله دکتر حتی توصیه نکرد فقط گف از اعصابه...بچه ها من این بار سومه تو یکسال ضربانم میره بالا و گاهی درد شدید دارم ولی دکترا فقط میگن از اعصاب و قرص ارامبخش میدن برم چیکار کنم یعنی مشکل ساز میشه برام یانه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش یه متخصص قلب برو آزمایشای لازم مثل تیروئید و کم خونی رو هم بررسی کنن برات. اگه همه اش طبیعی بود و دکترا گفتن مال فشار عصبیه نگران نباش

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
پیش یه متخصص قلب برو آزمایشای لازم مثل تیروئید و کم خونی رو هم بررسی کنن برات. اگه همه اش طبیعی بود ...

ازمایشامو دادم نشون متخصص ریه ام ک مشکل داره دادم گفته خوبه همه چیت 

منم والا صد بار تو سال تپش میگیرم همیشه هم بالای صد هزار دکترم رفتم میگن استرس ..

اخه من چن ماه پیش بستری بودم تا ضربانم نیومد پایین مرخصم نکردن گفتن خطرناکه من باید تا هشت صبح میموندم تا دکتر شیفت صبح قلب عروق میومد معاینه ام میکرد بعد مرخص اما اونجا ی اتفاقی افتاد ک شوهرمو مجبور کردم رضایت بده و چهار صبح رفتم

من ی شب دچار استرس شدید شدم ضربانم تا 120رفت

من دچار بیماری استرسم و بعضی وقتا ضربانم خیلی بالا میره و ب سختی ارومش میکنم

این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم   بغلم کن🌿🥹🌙                                                            شازده کوچولو:  این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨💙🌱
اخه من چن ماه پیش بستری بودم تا ضربانم نیومد پایین مرخصم نکردن گفتن خطرناکه من باید تا هشت صبح میمون ...

گاهی وقتا ب این تپش رسیدن فک نکنم ضرری داشته باشه

تا ۳۰۰ جا داره دیگ ۳۰۰‌ مرگه

اونایی ک پانیک دارن حتی تا ۲۲۰ میره ...

ازمایشامو دادم نشون متخصص ریه ام ک مشکل داره دادم گفته خوبه همه چیت 

خب خداروشکر. شاید به خاطر مشکل ریه هم بیشتر در معرض تپش قلب هستید. سعی کنید کافئین زیاد مصرف نکنید و از سیگار هم دوری کنید

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
من همیشه فشارم پایینه ولی هم تپش قلب دارم هم گاهی نامنظمه

ممكنه افتادگي دريچه ميترال،يا تيروييد،...اينا علتش باشن

من ٣ سال پيش اكو كردم دكتر گفت بخاطره افتادگي دريچته كه اصلا مهم نيست و بيشتره خانوما اين مشكلو دارن

2790
2778
2791
2779
2792