2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخی عزیزم 

تازه من گرفتم هر وقت ماشین عروس میبینم دلم میخواد 

شما هم باید می‌گرفتی هرچند کوچیک

تمام من ...تو   «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷

چرا عروسی نگرفتین

منم نزدیک بود نداشته باشم ولی خانواده ام گفتن یه عمر حسرتش تو دلت میمونه و واقعا هم اگه نمیگرفتم حسرت میخوردم😣😑

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
آخی عزیزم  تازه من گرفتم هر وقت ماشین عروس میبینم دلم میخواد  شما هم باید می‌گرفتی هرچند ...

خانواده همسرم همه چیزو ازمون دریغ کردن هیچ خرجی نکردن هرچی دارم شوهرمبرام فراهم کرده.خوانوادش گفتن عروسی میگیریم براتون ولی یهو گفتن نمیگیریم.بعد گفتن جاش میفرستیم ماه عسل بازم نکردن خرجش گردن خودمونه.حتی سه تیکه کالایی که رسم داریم داماد بخره رو هم خانوادش ندادن همرو خودش خرید.دیگه پولی نداشتیم برای جشن