2777
2789

من خوردم ده کیلو بدون برگشت چاق شدم روزی دوتا خوردم و کنارشم فرفولیک خوردم کلا یه دوره مصرف کردم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
من خوردم ده کیلو بدون برگشت چاق شدم روزی دوتا خوردم و کنارشم فرفولیک خوردم کلا یه دوره مصرف کردم&nbs ...

عزیزم‌قرص اشتها باز میکنه یا خودش باعث چاقی میشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من.  تحت نظر دکتر تغذیه بودم  بهم داد گفت دوتا صب بخور دوتا عصر.  از اینکه باعث نفخ سه میترسیدم برا همین روزی دوتا بیشتر نمی‌خوردم. ی قوطی هم مصرف نکردم کامل ولی قشنگ تاثیرش معلوم بود. باسنمو رونمم داشت حجم میگرفت.   دیگه یک ماه قبل معده درد گرفتم داروامو ول کردم فعلا. نمی‌دونم عوارض اوناس معدم اینجوری شده یا ن

من دکتر تغذیه بهم داد یکی همراه نهار یکی همراه شام میخوردم. کارش اینه که اشتهات رو خیلی خوب باز میکنه. برای پوست و مو هم خوبه. ولی جو ، به خاطر طبعی که داره معده را یکم سرد و ضعیف میکنه. اگر یک ماه خوردی، یک ماه نخور دوباره از ماه بعدش شروع کن. یک ماه در میان‌ که معدت اذیت نشه

من خوردم ده کیلو بدون برگشت چاق شدم روزی دوتا خوردم و کنارشم فرفولیک خوردم کلا یه دوره مصرف کردم&nbs ...

سلام .میشه مشخصات قرص مخمر رو که مصرف کردین بفرمایین .اخه میری دارخانه چند مدل داره انگلیس و غیره