2777
2789
عنوان

کاش مرده بودم

3020 بازدید | 95 پست

اصلا این زندگی بدرد نمیخوره و کاش اصلا منی وجود نداشت

حس میکنم یه روزی یه جایی یه نفر بهم گفته خیر نبینی و گرفته☹️😭

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

ناشکری نکن

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ی روز یکی بهم گفت زندگی خوبی نخواهی داشت چون ردش کرده بودم فکر کنم منم از اونرور به این وضع دچار شدم ...

اشکام بند نمیاد نمیدونم چیکار کنم مردم از تنهایی مردم از بدبختی مردم از صبوری مردم از به دل زدن غصه هام مردم 

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
خدا که میدونه عزیز، بسپاربخودش

کاش میفهمیدم تاوان کدوم گناهامه این حال و روزم

منم

اما تا حرف بزنی بهت میگن "کفر نگو" و "ناشکری نکن" و "مشکلات من از بیشتره" و... بدتر میشی که بهتر نمیشی

اصلا انگار متوجه نیستن که تو حالت بده و دردی داری و شاید تنهایی که اومدی اینجا حرف بزنی و نیاز به برون‌ریزی داری

من دیشب اتفاقی برام افتاد که شدیدا افکار مرگ و خودکشی داشتم اما کسی رو نداشتم کنارم باشه...

کاش کمی سنگ‌صبور باشیم عوضِ نصیحت کردن و گفتن جملات کلیشه‌ای

کاش کمتر مقلد باشیم و رنج طرف مقابل رو به رسمیت بشناسیم

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
منم اما تا حرف بزنی بهت میگن "کفر نگو" و "ناشکری نکن" و "مشکلات من از بیشتره" و... بدتر میشی که ...

حالم بده😭