2777
2789
عنوان

منو نامزدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 43 پست
فقط بدون که تحمل می کنه تحمل می کنه تحمل می کنه و یه جا می بُره و طاقتش تموم میشه و بعد دیگه خیلی سخ ...

😔😔😔😔

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاوه بر اون کتاب کتابهای: من نه ما،تا ساحل آرامش،صمیمانه با همسران  رو هم بخون اگه تونستی

چشم گلم ممنونم

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
میشه منم جواب بدم و نتیجه رو بگم😥

آره حتماااا

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
احیانا لاغر هستی یا کم خونی داری؟

اره کم خونی زیاد دارم

اره کم خونی زیاد دارم

کم خونی باعث افسردگی پرخاشگری و بیحوصلگی و گریه زیاد میشه ... کلا اضطراب و استرس رو زیاد میکنه ... من تو ازمایشگاه کار میکنم ازت خواهش میکنم جدی این قضیه رو پیگیری کن ... و زندگی قشنگتو خراب نکن چون اگه کاری نکنی خراب میشه ... دوست ندارم استرس بیشتر بهت بدم ولی میدونم کم حوصله ای و تمرکزت پایین اومده ولی خودتو مجبور کن به رفتن دکتر و ازمایش تیروئد و اهن ‌‌‌... بعد درمان متوجه میشه چقدر بیشتر زندگی رو دوست داری ....

مراقب خودت باش 🤍🌻

کم خونی باعث افسردگی پرخاشگری و بیحوصلگی و گریه زیاد میشه ... کلا اضطراب و استرس رو زیاد میکنه ... م ...

ممنونم ازت خیلیییییییییی لطف کردی ک بهم گفتی مچکرم عزیزم

مراقب خودت و عشقت و خنده هات باش ... عاشق بمونید برای هم🤍❤🌻

ممنونم برا حرفای قشنگت و انرژی هات ❤️

عزیز lSTJ😐 منم مشکل همین دوستمونو دارم

به به چه تایپ خوبی ببین آدم درونگرایی هستی و همچنین واقع بینی منطقی هستی با منطق تصمیم میگیری و قضاوت کننده هستی توی درسات یا زندگی همت کنی همیشه برنده ای چون همیشه هدفمندی

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق