بچه ها یساله نامزد کردم نامزدم خیلیییییی پسر خوبیه خیلییی ولی من خیلییی بدم از بدم بدترم خیلی بهش گیر میدم الکی قهر میکنم دعوا میکنم گریه میکنم خیلی اوضاع بدی دارم چند وقتیه حس میکنم داره ازم سرد میشه 💔😭چیکار کنم دست خودم نیست هی میخوام درستش کنم نمیشه الاااااان خیلییییی حالم بده و مدام دارم اشک میریزم توروخدا کمکم کنید😢😭💔
تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
فقط بدون که تحمل می کنه تحمل می کنه تحمل می کنه و یه جا می بُره و طاقتش تموم میشه و بعد دیگه خیلی سخ ...
😔😔😔😔
تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
علاوه بر اون کتاب کتابهای: من نه ما،تا ساحل آرامش،صمیمانه با همسران رو هم بخون اگه تونستی
چشم گلم ممنونم
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
کم خونی باعث افسردگی پرخاشگری و بیحوصلگی و گریه زیاد میشه ... کلا اضطراب و استرس رو زیاد میکنه ... من تو ازمایشگاه کار میکنم ازت خواهش میکنم جدی این قضیه رو پیگیری کن ... و زندگی قشنگتو خراب نکن چون اگه کاری نکنی خراب میشه ... دوست ندارم استرس بیشتر بهت بدم ولی میدونم کم حوصله ای و تمرکزت پایین اومده ولی خودتو مجبور کن به رفتن دکتر و ازمایش تیروئد و اهن ... بعد درمان متوجه میشه چقدر بیشتر زندگی رو دوست داری ....
کم خونی باعث افسردگی پرخاشگری و بیحوصلگی و گریه زیاد میشه ... کلا اضطراب و استرس رو زیاد میکنه ... م ...
ممنونم ازت خیلیییییییییی لطف کردی ک بهم گفتی مچکرم عزیزم
مراقب خودت و عشقت و خنده هات باش ... عاشق بمونید برای هم🤍❤🌻
ممنونم برا حرفای قشنگت و انرژی هات ❤️
به به چه تایپ خوبی ببین آدم درونگرایی هستی و همچنین واقع بینی منطقی هستی با منطق تصمیم میگیری و قضاوت کننده هستی توی درسات یا زندگی همت کنی همیشه برنده ای چون همیشه هدفمندی
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق