2777
2789
عنوان

منو نامزدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 43 پست
عزیزممممم 😂😂 چند وقته نامزدی

یه سال و چهار ماه

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
همه چییییی اگه بره بیرون یه دقیقه دیر کنه جنگ میشه

تست mbtiبده شخصیتت رو بهم بگو

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نامزدت متولد چه ماهیی هستین عشقم؟؟

من شهریور اون مهر

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
وابسته نیستم اونقدر غرور دارم ک اونو وابسته میبینم و عین برده ها باهاش رفتار میکنم😔😔

کنترل گر هستی

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
تست mbtiبده شخصیتت رو بهم بگو

متوجه منظورت نشدم چجوری باید تست بدم

وابسته نیستم اونقدر غرور دارم ک اونو وابسته میبینم و عین برده ها باهاش رفتار میکنم😔😔

از نوشته هات این برداشت رو کردم.حتما کتابی که گفتم رو تا دیر نشده بخون

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
متوجه منظورت نشدم چجوری باید تست بدم

سرچ کن تست mbti

سوالا رو جواب بده و نتیجه چهار تا حرف انگلیسیه اونو بهم بگو

علاوه بر اون کتاب کتابهای: من نه ما،تا ساحل آرامش،صمیمانه با همسران  رو هم بخون اگه تونستی

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
در طول روز بیکاری زیاد داری ؟  دقیقا برنامه زندگیت چیه ؟ درس ؟ ورزش ؟ کار ؟ کدومشی ؟

درس میخونم و ورزشکارم نه اتفاقا بیکارم نیستم