2777
2789
عنوان

رتادین چیه؟

224 بازدید | 7 پست

رتادین چیه شنیدم برا آنفولانزا خوبه 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
روتارین منظورته؟

نمیدونم فقط میدونم تلفظش یچیزی تو این مایه هاست 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم فقط میدونم تلفظش یچیزی تو این مایه هاست 

داروخونه داره

۴تخمه هست. ده تا ساشه داره. روش آب جوش میریزی میزاری یکم دم بکشه هی هم میزنه لعاب دار میشه

گلو رو نرم میکنه

صلوات
پودر گیاهی میریزی آبجوش میخوری اسمشم روتارین

مثل چهارتخمست؟

داروخونه داره ۴تخمه هست. ده تا ساشه داره. روش آب جوش میریزی میزاری یکم دم بکشه هی هم میزنه لعاب دار ...

مرسی 😘