2821
2789
عنوان

رتادین چیه؟

232 بازدید | 7 پست

رتادین چیه شنیدم برا آنفولانزا خوبه 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
روتارین منظورته؟

نمیدونم فقط میدونم تلفظش یچیزی تو این مایه هاست 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم فقط میدونم تلفظش یچیزی تو این مایه هاست 

داروخونه داره

۴تخمه هست. ده تا ساشه داره. روش آب جوش میریزی میزاری یکم دم بکشه هی هم میزنه لعاب دار میشه

گلو رو نرم میکنه

صلوات
پودر گیاهی میریزی آبجوش میخوری اسمشم روتارین

مثل چهارتخمست؟

داروخونه داره ۴تخمه هست. ده تا ساشه داره. روش آب جوش میریزی میزاری یکم دم بکشه هی هم میزنه لعاب دار ...

مرسی 😘

2790
2823
2791
2779
2792