2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دیشب مهمانت بودم اما اما امشب درو وا نمیکنی

ببین لعنتی 

ببین چ دردسری واس من درست کردی خیلی بدم میاد ازت

من همینجوریشم از کوردا خوشم نمیومدولی بارفتارای تو ب خودم مطمئن شدم ک همه ی کوردا همینقد بیشرف هستن ومن حق دارم ک خوشم نیاد ازشون

تمام تاپیکام قفله ک دیگه نتونی پست چرت وپرت بزنی برام

ی بار دیگم مزاحمم شی میدم نی نی یار لغوت کنه

پروفایلتم تغییر بده تاندادم پلیس فتا ب جرم سواستفاده از عکس پدرتو دربیاره

بی چشم ورو

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

به اون کثافت فضول درخواست دادم که بهش بگم کاریت نباشه حرف نزن اما درخواستو قبول نکرد اونجام نمیشد بهش بفهمونم خب من معذرت میخام لیلی منو ببخش لطفا

بی دل وخسته در این شهرمو دلداری نیست.. 

چرا همیشه باید یه سنگ بزرگ سر راه آدم قرار بگیره چرا کاری رو میخای انجام بدی یه کسی یه اتفاقی باعث میشه همه چی خراب بشه این حکمت و قسمت تاکی باید باعث بشن که ما به اون چیزی که میخایم نرسیم چرا ما باید بد شانس باشیم خب وقتی از آسمون و زمین داره برام میباره چطور به خودم امیدواری بدم که همه چی خوبه وقتی هیچی طبق روال نیست......  دیگه از این وضع خسته ام دیگه نمیخام خوب باشم انگار آدم بدا حالشون خیلی بهتره هرکی واسم یه قدم کوچیک برداشت دوکیلومتر براش پیاده رفتم اما اخرش با سنگ زد سرمو شکست... تف به این شانس و اقبال تف اون روزی که من اومدم دنیا...

بی دل وخسته در این شهرمو دلداری نیست..