2777
2789
عنوان

افسرده شدم

151 بازدید | 13 پست

من افسرده شدم..هیچی حالمو خوب نمیکنه دلم میخاد تنها باشم تو جمع خانوادگی ، دوستا و.... احساس تنهایی میکنم هرشب گریه میکنم همیشه سعی میکنم الکی بخندم تا بقیه فکر بد نکنن ولی دیگه خسته شدم..

دلم میخاد کلا نباشم. 

میدونین چیه من یه مشکلی دارم که بشدت داره روحمو سوهان میکشه هیچ کاری از دستم بر نمیاد 😔 یه دوسه سالیه متوجه شدم همه چیو فراموش میکنم شیرین ترین خاطرات بچگیمو بیاد نمیارم اتفاقای قبلن یادم نیست درسایی که سال قبل خوندمو فراموش کردم در لحظه نمیتونم حضور ذهن داشته باشم نمیتونم حتی برایه کنفرانس یا پرسش شفاهی آماده باشم  من تو بیان حرف هایه ساده هم دچار مشکلم نمیتونم به طور دقیق و کامل یه اتفاقو برای خانوادم یا دوستام شرح بدم 

فیلمیو که امروز دیدم فردا یادم میره آهنگایی که گوش میدم حفظم نمیشه 

هیچکی منو نمیفهمه به دو سه تا از مهم ترین آدمای زندگیم مشکلمو گفتم ولی اونا هم منو جدی نگرفتن و گذشتن 

بعضی وقتا فک میکنم برا هیچکی مهم نیستم 

کاش این مشکل سرطان بود حداقل آدم خجالت نمیکشید بقیه بدونن من دارم از تو داغون میشم روز به روز حالم وخیم تر میشه  دیگه نمیتونم ادامه بدم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مث تو 

فقط تنها فرقم  اینه که ۳ سال دیگه دانشگام تموم بشه حس میکنم ایطوری مشکلام  حل میشه 

ولی خو حالم از همه ب هم میخوره حتی صدا نفس کشیدنشونم  اذیتم میکنه بی حوصلم منم فراموش کار شدم همه علائم افسردگی رو دارم

.
یعنی امروز یه فیلم ببینی هیچیه هیچیش یادت نمیاد یا یه چیزاییش؟

حتی اگه یادمم باشه فقط تو ذهن خودمه و الی اسم بازیگرا موضوع فیلم و دیالگارو نمیتونم برایه کسی بگم یجورایی موضوع کلیرو میدونم فقط

حتی اگه یادمم باشه فقط تو ذهن خودمه و الی اسم بازیگرا موضوع فیلم و دیالگارو نمیتونم برایه کسی بگم یج ...

چیز‌مهمی نیس عزیزم سنت هم فک میکنم ۱۸ اینا باشه سنت بره بالاتر بهتر میشه ، ذهنت خیلی درگیره شاید