2777
2789
عنوان

چکار کنم 😳🥲😓😓

173 بازدید | 20 پست

من عقدم و برای شوهرم همیشه دردسترسم 

امشب رفتم خونشون گفت خوابم میاد منم گفتم اگه بخوابی من چکار کنم حوصلم سر میره گف بیا ببرمت خونتون منو آورد خونمون حتی توی ماشین یکم نشستم گفت برو دیگه 

مطمئنم اگه ی روز نباشم دلش تنگ میشه حالا دلم شکسته 

نمی‌دونم درست تصمیم بگیرم بگین جواب تلفناشون ندم و یکم دور باشم تا قدرمو بدونه یا قهر کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی از الان تا صبح میخوابه ؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

لوسی خب 

یعنی چی بخوابی من چیکار کنم 

بعدم انقدر در دسترس نباش خب دوران عقد فقط با دعوت برو بیا

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

نه جواب تلفناشو بده

ولی کلا توی زندگیت مشغولیت برای خودت ایجاد کن ک بیکار نباشی منتظر زنگ و تماس اون باشی، تا زنگ زد فوری جواب بدی، هروقت خواست باشی هروقت نخواست نباشی

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز