2777
2789
عنوان

اگه صاحب کارتون بگه؟؟

166 بازدید | 12 پست

من منشی ام

دفعه قبلی بهم گف ریکا بخر پولشو میدم بهت نداد

الان گف بسته بزرگ دستمال کاغدی بخر

واقعا کلافه شدممم چدا اینجورین مردم؟کاری که وظیفت نیست بعت میگن

شما بودید میخریدید؟

نمیخرم وظیفه من نیست وظیفه آبدار چی هست 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابدارچی نداریم

اگر خواستین بخرین رودروایسی نکنید بگید کارتمو جا گذاشتم بی زحمت کارتتونو بدین تهیه کنم من چندین سال کار میکنم تو کار تاروف نکن با کسی 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

خب موقع حساب کتاب حقوق بگو هزینه هارو حساب کنن یا مساعده بگیر الکی

بعدا موقع کسر حقوق بگو من فلان جاها خرج کردم ازش کم کنین پرو باش 

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
ابدارچی نداریم

یا نخر بهونه بیار ک یادم رف سرراهم نبود کارتمو برنداشتم

یا خریدی حتما فاکتور داشته باش ک بعدا حساب کنی باهاشون 

کاملا محترمانه مساله رو حل کن

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...