2777
2789
عنوان

شوهر وسواسی

690 بازدید | 28 پست

شوهرم خیلی وسواسیه

تو بچه داری که هیچ ، همینقدر بگم که هنوز بعد دوسال و نیم نتونستم دخترمو اماده کنم که از جیش بگیرم از ترس نجاست

حموم میره بالای یکساعت طول میکشه بیاد بیرون

کلافههههه میشم 😫😫😫

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد عموم افتادم میرفت دسشویی پاچه هاشو تا بالای زانو میداد بالا 

میخاس بچه هاشو بغل کنه نوزاد بودن  دور از خودش نگه میداشت 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

شوهر منم همینه،هرروزمون هم بحثه،الان پای تلفن داشتم داد میزدم مدیرش صدامو شنید گفت فلانی امشب فقط خدا بدادت برسه خانمت خیلی عصبانیه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
یاد عموم افتادم میرفت دسشویی پاچه هاشو تا بالای زانو میداد بالا  میخاس بچه هاشو بغل کنه نوز ...

کلا یه حساسیتای خاصی داره

وسواس به تمیزی به نجاست به قرینه بودن 

دیووووونه میشم

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

دو‌سال و‌نیم واقعا دیر نیست و شما کار درستی کردین. اونایی که‌زودتر میگیرن خونه زندگیاشون معمولا نجسه. اخه من که توو کتم نمیره بچه دو ساله کنترل داشته باشه معمولا زیر و‌روی خونشون جیشیه.  ‌. چون پوشک گرون شده کم مونده بچه شیش ماهه رو از پوشک بگیرن بعد میگن بچمون زرنگه همکاری میکنه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

شوهر من به تمیزی حساسه خیلی مثلا دشت و صحرا رفتنی بچه رو بیچاره میکنه تازه از بس بهش گوشزد کردم یکم میذاره بازی کنه ولی بعدش دستها و پاهاشو باید بشوره از خانه بازی بیایم بچه باید بره تو حموم دست و پاهاشو بشوره چون مثلا کفشش رو درمیاره و.... 

دکتره خودش 🤣 پزشکه

چجوری پزشک شدن .اخه پزشکی خب معمولا با چیزهای خوشایندی سرو‌کار ندارند باید دلت گنده باشه و کنار بیای

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..