2777
2789
عنوان

یک سال گذشت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭

دورت بگردم ترو خدا گریه نکن آبجی قشنگمب این فکر ک اگه میموند چقدرررر فرشته کوچولو درد میکشید خدا دوسش داشته نخواسته درد بکشه

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
دورت بگردم ترو خدا گریه نکن آبجی قشنگمب این فکر ک اگه میموند چقدرررر فرشته کوچولو درد میکشید خدا دوس ...

میدونم 

تنها چیزی که دلتنگیش رو کمی کمتر میکنه برام همینه ولی بازم دلم تنگش میشه من حسرت بوس کردنش تو دلم موند😭

میدونم  تنها چیزی که دلتنگیش رو کمی کمتر میکنه برام همینه ولی بازم دلم تنگش میشه من حسرت بوس ک ...

بمیرم برا دلت😭😭😭😭

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
😭😭😭😭

💔😭