2789
عنوان

خانمای قری

104 بازدید | 15 پست

لطفا خواهشاااا اهنگ چ قدیمی چ جدید ک خیلی فری باشه آدم رقصش بگیره معرفی کنید بهم🙏💙 برا روحیه ام میخوام مهمه لطفا 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا منحرف شدم؟😐💔

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

پنجره هارو وا کن عشقو بیار تو خونه،اسمشو نمیدونم

پلنگه پلنگه مو قشنگه😐تو پادکستن سرچ کن اهنگا میاد

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄
پنجره هارو وا کن عشقو بیار تو خونه،اسمشو نمیدونم پلنگه پلنگه مو قشنگه😐تو پادکستن سرچ کن اهنگا میاد

اولیه اهنگ برای عیده شهرام و شهره خوندن😂

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

اولیه اهنگ برای عیده شهرام و شهره خوندن😂

ارههه 😂

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄
چرا 🥴ااا

خانمای قری😹😹😹😹😹😑😐

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خخخ اولین چیزی بود ب ذهنم رسید😬🤣

وای پاره شدم😹😹😹😹😹💔