2777
2789
عنوان

قهر با همسر

311 بازدید | 20 پست

دوستان دیشب با شوهرم دعوام شد بدجور کلا زندگیمون دیگه واسش مهم نیست دیگه نه به زندگی اهمیت میده نه دیگه منو میخواد 4ماهه عروسی کردیم کلا صبح میره شب میاد دیگه هیچی هم واسش مهم نیست همشم من التماس میکنم نگه داشته این زندگیو با التماس های من مونده امروزم گفت میرم دیگه هم نمیام منم هم دوستش دارم هم خسته شدم از این وضع زندگی دلم خیلی گرفته دارم اتیش میگیرم بذارم برم به نظرتون؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صب تا شب میره کجا؟

سرکار مثلا یه کارگاه داره کارش شده صبح بره اونجا تا شب شبم بیاد یکی دوساعت بعدش بخوابه گیریم کار داری ولی همه زندگی که کار نیست مرد باید 7شب خونه اش باشه میذاره 10شب میاد من چی پس آدم نیستم 

نمیدونم اعتیاد داشت آلان داره ترک میکنه به گفته خودش همش دنبال بهانه اس 

از اعتیادش خبر داشتی؟؟معتاد به چی؟؟

ببین یک کمی تاپیک هات رو خوندم یک کمی حساسی ..اولی زندگی باید کار کنه دیگه این همه مخارج بعد عروسی داره و با این تورم..شما هم یک کمی حساسی 

وای تروخدا اذیتش نکن

ماهم همینجور بودیم. الهی بمیرم اینقدر خسته میشد، پای سفره خوابش میبرد. منم بعضی وقتها خیلی غر میزدم، مثل تو. منم تنها بودم و از خانواده دور.

اونم هیچی نمیگفت همیشه. ولی کم کم آدمها سرد میشن و خسته. اذیتش نکن 

مگه بد رفتاری کردی؟ ببین چی میخواد بهانه نده دستش

من 10روز مریض شدم اولاش بهم رسید بعد مامانم اومد پیشم بعد سرگیجه داشتم دیگه کم کم خسته شد گفت بسه دیگه همش مریضی تو مریضیم 3بار باهام دعوا کرد شبا دیر میاد میگم زود بیا همش سرکاره یه مسافرت نمی‌بره صبح تا شب من تو خونه تنهام میگم میای هم هی نگو خسته ام دیگه یه شب دوشب 

ولی میاد خونه یه کلمه حرف نمیزنه یا سرش تو گوشیه یا لب تاب بعد میگه تو زنیت نداری به خدا غذاش حاضره خونه تمیزه فقط یه صبحانه نمیدم بهش همینو میزنه تو سرم خب لامصب این همه کمبود تو میذاری تو زندگی اعتیاد داره میره کنگره ولی هیچ فرقی نکرده