2777
2789

بزارببین به بدنت میسازه یانه بدن هرکس فرق میکنه اگه بعدازگذاشتن لکه بینی بیموردزیادداشتی یعنی بهت نساخته من۸ساله دارم ازاونایی که بهداشت مجانی میذاره مدل معمولی ولی به بدن من ساخت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من پارسال گذاشتم،دردش برا منی که اصن تحمل درد رو ندارم خیلی زیاد بود،۷ ۸ماه خونریزی شدیدی داشتم حین پریودی،با دردای شدید،ولی کم کم برگشتم به حالت قبل،در کل ارزششو داره چون خیالت راحته

بزارببین به بدنت میسازه یانه بدن هرکس فرق میکنه اگه بعدازگذاشتن لکه بینی بیموردزیادداشتی یعنی بهت نس ...

وای واسه من گذاشتن توبهداشت بعداز۶ماه اززایمان پریودشدم مگه تموم میشدخونریزی آخرش رفتم درش آوردم 

وزن جدید۶۰کیلو.....وزن هدف ۵۵✌

من آمریکایی دوازده ساله گذاشتم پیش دکترم دوماه بعد برای سونو رفتم 

متاسفانه اومد بود پایین حین پریودی ماه دومم 

درش آوردم 

باز مجدد ماه آینده می‌خوام برم بزارم انشالله اینبار نیاد پایین لامصب

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

وای واسه من گذاشتن توبهداشت بعداز۶ماه اززایمان پریودشدم مگه تموم میشدخونریزی آخرش رفتم درش آوردم&nbs ...

۶ماه اول بعدازآیودی خونریزی پریودزیادمیشه این زیادشدن عادیه بعداز۶ماه به روال می افته کمترمیشه البته اگه کم خونی داشته باشی حونریزی ماهیانه زیادترهست چه اونی که ایودی داره چه کسی که نداره

من آمریکایی دوازده ساله گذاشتم پیش دکترم دوماه بعد برای سونو رفتم  متاسفانه اومد بود پایین حین ...

بایدبعدازگذاشتنیه ماه  مواظب باشیدپله بالاپایین نکنی وسایل سنگین  بلندنکنی تودسشویی زیادفشارنیاری 

پایین اومد خودتون متوجه شدین؟ یا فقط با سونو میشه فهمید

خودم اصلا متوجه نشدم نه همسرم حتی موقع رابطه نه علایمی داشتم چون خیلی کم جا ب جا شده بود خطر با علایمی نداره اما احتمال بارداری متاسفانه داشت ک من سونو فهمیدم برای کلیه ام رفته بودم دیگ بهم گفت خیرش بده 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

پایین اومد خودتون متوجه شدین؟ یا فقط با سونو میشه فهمید

وقتی گذاشتن خودشون میگن چیارومراعات کنی وچندجلسه بعدبری ببینن ایودی تکون خورده یانه یادکترمامایی معاینه میکنه یامیری سونوببینی تکون نخورده

وقتی گذاشتن خودشون میگن چیارومراعات کنی وچندجلسه بعدبری ببینن ایودی تکون خورده یانه یادکترمامایی معا ...

دکتر من گفت هیچ محدودیتی نداره

نه فعالیت نه سنگینی نه هیچی

فقط گف ماه بعد پریود شدی بیا ببینم در چه حاله

۶ماه اول بعدازآیودی خونریزی پریودزیادمیشه این زیادشدن عادیه بعداز۶ماه به روال می افته کمترمیشه البته ...

برای من نزدیک ۱سال طول کشیدخونریزی تغییری نکرددرماه من فقط دوردزپاک بودم یالکبینی داشتم یاخونریزی خدالعنتشون کنه میرفتم التماس میکردم درش بیارین میگفتن بروباهاش عادت کن باورمیکنی نزدیک ۱۰بسته مفنامیک اسیدخوردم تاکم کنه خونریزی هاموآخرش دیدم دارم خودموتلف میکنم رفتم دوتربیرون درآوردن 

وزن جدید۶۰کیلو.....وزن هدف ۵۵✌