بزارببین به بدنت میسازه یانه بدن هرکس فرق میکنه اگه بعدازگذاشتن لکه بینی بیموردزیادداشتی یعنی بهت نساخته من۸ساله دارم ازاونایی که بهداشت مجانی میذاره مدل معمولی ولی به بدن من ساخت
من پارسال گذاشتم،دردش برا منی که اصن تحمل درد رو ندارم خیلی زیاد بود،۷ ۸ماه خونریزی شدیدی داشتم حین پریودی،با دردای شدید،ولی کم کم برگشتم به حالت قبل،در کل ارزششو داره چون خیالت راحته
من آمریکایی دوازده ساله گذاشتم پیش دکترم دوماه بعد برای سونو رفتم
متاسفانه اومد بود پایین حین پریودی ماه دومم
درش آوردم
باز مجدد ماه آینده میخوام برم بزارم انشالله اینبار نیاد پایین لامصب
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
۶ماه اول بعدازآیودی خونریزی پریودزیادمیشه این زیادشدن عادیه بعداز۶ماه به روال می افته کمترمیشه البته اگه کم خونی داشته باشی حونریزی ماهیانه زیادترهست چه اونی که ایودی داره چه کسی که نداره
پایین اومد خودتون متوجه شدین؟ یا فقط با سونو میشه فهمید
خودم اصلا متوجه نشدم نه همسرم حتی موقع رابطه نه علایمی داشتم چون خیلی کم جا ب جا شده بود خطر با علایمی نداره اما احتمال بارداری متاسفانه داشت ک من سونو فهمیدم برای کلیه ام رفته بودم دیگ بهم گفت خیرش بده
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.