2777
2789

صبح بیدار شدم با پسری.صبحانه خوردم.سرگرم بودم باپسرم.ناهارنداشتیم شوهرم از بیرون اورد خوردیم.مرغ خریده بود خورد کردم و بسته بندی.وسایلمو جمع کردم برم خونه بابام.چایی درست کردم منتظرم شوهرم پاشه چایی بخوره بریم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم🥺 ب همسرم میگم اخه بدون دارو چجوری خوب شم😭

عزیزم پودر روتارین از داروخونه بخر ،فکر نمیکنم برای بارداری مضر باشه ولی بازم از دکتر داروخونه بپرسید،

خیلی سریع خوب میشی

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

بنده خونه رو برق انداختم 

چای عصرانمو خوردم 

دارم تو نی نی سایت میچرخم 

از وقتی اینستا و واتساپ فیل تر شده دیگه با نی نی سایت سرگرمم

سخت بود ولی گذشت.                                           نمیدونم چه جوری ولی خدا درستش کرد.                          حسبنا الله و نعم الوالوکیل.
منم کادر درمانم درکت میکنم. همون که بیماران رو ببینی کلی انرژی ازت میگیره. 

ااا خوشبختم عزیزم😍❤

آره خب واقعا همون کمکه یه دنیا می ارزه 

ولی خب من حالم امروز خیلی مساعد نبود مرخصیم ندادن خیلی اذیت شدم 

کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨
ااا خوشبختم عزیزم😍❤ آره خب واقعا همون کمکه یه دنیا می ارزه  ولی خب من حالم امروز خیلی مساعد ...

منم تازگیا کارم رو شیفتی کردن. ولی روزی که سرکارم ۳ شیفته هستم تا ی دوروز آف باشم تو خونه

عزیزم پودر روتارین از داروخونه بخر ،فکر نمیکنم برای بارداری مضر باشه ولی بازم از دکتر داروخونه بپرسی ...

اتفاقا دیروز دوستم گفت سرچ کردم دیدم نوشته ایمن نیست🥺

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
اتفاقا دیروز دوستم گفت سرچ کردم دیدم نوشته ایمن نیست🥺

عه چه بد،سخته که اینطوری 

حداقل شیر عسل گرم مرتب بخور،انشاالله زود خوب بشی

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
عه چه بد،سخته که اینطوری  حداقل شیر عسل گرم مرتب بخور،انشاالله زود خوب بشی

انشالا

عسل دکتر گفت نخور زایمان زودرس میاره😫

کلا همه چی برام ممنوعه😅 صبح ی فلاسک اب جوش همسرم گذاشته کنارم بعد رفته سرکار فقط دارم ابجوش میخورم😬

خلاصه فقط دعا برام چاره سازه😁

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️