2777
2789
نه متاهلم 😂 برا تولدم و سالگرد ازدواجم هدیه گرفتم ک این ماهه

خوب به سلامتی..مبارکه عزیزم ..الهی خوشبخت ترین باشی عزیزم..الهی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ساله بشی

بعضی وقت ها که دلم از تموم دنیا میگیره دلم فقط به خدا می‌سپارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند روز گاه  بگاه ب صورت نقطه ای نقطه ای تو سینه (پ س ت ا ن) زیر کتف تو بازو پشت کتف درد میگگیره .ذهنم درگیر اینه. میخوام یه جوری برم ماموگرافی ک کسی نفهمه ولی نمیدونم چطوزی با یه بچه کوچیک وو یه کلاس اولی 

*** حول حالنا ای احسن الحال**

من عصرها که میشه تپش قلب و دلشوره میگیرم جواب پاتولوژی آماده نشد استرس عمل پدرم رو درآورد صبح فشارم افتاد چشمام سیاهی میرفت خدا کمکم کن 

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

پسرم رو پامه تا بخوابه

خودمم پ،ریودم

شامم قیمه گذاشتم بوش پیچیده

یکم ظرف دارم باید بشورم

اونیکی پسرم از مدرسه بیاد ناهار بخوریم

ذهنم آرومه دارم به خونمون واینکه تکمیل شد چجوری بچینیمش چیا بخرم فکر میکنم

غم پنهون قاب خالی از عکسم،تو این دنیای وارونه،منم تنها که برعکسم
دارم بیهوش میشم خوااابم میاد دخترم لالاکرد اقاپسرم دارن شیرمیخورن خداکنه ب مامانش لطف کنه بخوابه🥺🥺 ...

عزیزم 🥺

اسم پسرتون چی گذاشتین اخرش 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
خسته نباشی عزیزم

مرسی عزیزجان❤🥰شما هم خسته نباشی

با آنفلوآنزا ده بار از این بخش بیمارستان به اون بخش رفتم جونی نمونده واسممم

کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨
من دوست دارم اول پیاز داغ بعد گوجه رنده شده و ادویه و رب  بعد گوجه سرخ شده و بادمجون سرخ شده و ...

مرسی عزیزم از پیشنهادت گذاشتم بپزه خیالم راحت شد همیشه بادمجون گوجه با نون خوردیم امروز با برنج تست میکنیم 😋😍