2777
2789
عنوان

خواهر شوهر نمک نشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 2497 بازدید | 109 پست

شما به خودت نگیر همون موقع میگفتی من در حد خودم به چیزی بالاتر هم کار کردم قرار نیست فقط بک نفر کار کن 

دفعه دیگه هم کوزت بازی در نیار چون کم کم میشه وظیفه ات وقتی میبینی کسی کاری نمیکنه شما هم نکن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

نکن خواهر من

عادت میشه براشون 

یکی از دوستای من از همون دوره نامزدی خونه مادرشوهر مدام کار میکرد که خودشو نشون بده اما الان بعد ۱۰سال مهمونم میاد اون باید انجام بده ۲تا خواهرشوهر داره اما اونا هم مثل مهمون میشینن این میپزه میشوره میاره جمع میکنه 

شکایتم ک بکنه میگن از اول انجام دادی 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی با کوزت بازی باید خودتو تو دل خانواده شوهر جا بدی عزیزم؟ اینه حرف شوهرت؟ بخدا با این کارا فقط ...

شوهرم قانع نمیشه میگم من این همه کار کردم. اینه جواب من؟؟ انتطار دارن بیشتر انجام بدم. من اندازه نصف شون سن ندارم

شوهرم قانع نمیشه میگم من این همه کار کردم. اینه جواب من؟؟ انتطار دارن بیشتر انجام بدم. من اندازه نصف ...

متاسفانه عادت کردن🤦‍♀️. لطف مکرر میشه وظیفه مقرر

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!
ولی من اینو نگفتم. گفتم بیام بشورم؟ گفت  تموم شد دیگه ظرف نمونده ک بشوری

دختر خوب اول راهی سیاست داشته باش نمیگم لج بازی کن و بی احترامی ولی کوزت بازی هم در نیار به خصوص وقتی جمع هستین بقیه کاری نمیکنن شما هم نکن خودت به خودت احترام بذار 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
دختر خوب اول راهی سیاست داشته باش نمیگم لج بازی کن و بی احترامی ولی کوزت بازی هم در نیار به خصوص وقت ...

یعنی وقتی گفت  ظرف رو نشدین. باید میگفتم دیشب من همه کار کردم ولی نگفتم کسی کمک نکرد؟ میترسم ناراحت بشن. ولی اونا رک میگن با اینکه حق ندارن بگن. چون همه کارا رو ک من نباید بکنم

ببین با شوهرت بحث نکن که من کار نمیکنم، کم کم باید از سرشون بندازی، هروقت اونا رفتن کار کنن تو هم بل ...

من آگه بخوام کمک کوچیککوچیک بکنم. مثل رئیس.میگن اینکار نه آون کار تو بکن اینجوری و....