2777
2789
عنوان

خواهر شوهر نمک نشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 2497 بازدید | 109 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چند سالته؟ من دوسال نامزد بودم دقیقا مثل تو از همون اول که رفتم خونه هر کی دعوت میشدیم( خواهر ...

بد پیش رفتی اما خوب جای جمع کردی 

چه معنی داره عروس میارن انگار کنیز گرفتن قبلش کاراشون کی میکرد.

منم برم خونه مادر شوهرم تنها باشم یعد شام بلند میشم ظرف میشورم چون مادر شوهرم تنهاست.

اما کسی باشه نه مخصوص دختراش باشن پا نمیشم یا هرچند بار اونا کار کنن یک بار من.

خونم میاد مادر شوهرم که فقط بشقابش جا به جا میکنه انتظار کار ندارم

اما خونه دختراش میره مثل فرفره کار میکنه

والا نمیفهمن

تو که میفهمی.

ایندفعه شوهرت بگو قبل من کی کارهای خونتون میکرد من زنتم کنیز بقیه نیستم اگه به کار کردنه همه پاشن کمک هم نه اینکه بقیه بشینن من کار کنم.خداروشکر هیج وقت شوهرم تو این مسایل دخالت نکرد.

تازه گفت مادرش چه معنی میده زن جونم جلو دامادها پاشه کار کنه غذا ک چای جلوشون بذاره.وظیفه دختراست میان کمک کنن

نمیفهمن

عزیزم مهمون حرمت داره حالا میخواد خواهر باشه یا عروس 

شما قبل از ۹شام اوردن بمونید اگه نه بهونه بیار مامانم زنگ زده یا یه کاری دارم پاشو بریم 

نه دنبال دعوا باش نه چیزی 

شوهرت هم حرفی زد بگو الان دوست ندارم تو این شرایط مزاحم بشیم و باعث دردسر 

ولی اصلا جبهه نگیر که خواهرت اینو گفت اونو گفت 

چون مردا تا دو سه سال اول کلا نمیخوان قبول کنند مستقل شدند و ...

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱