2777
2789

بستگی داره، گاهی اوقات آدم خودش احساس می‌کنه می‌تونه اما نه! گاهی اوقاتم واقعا می‌تونه.

این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی  که فکر میکنند می‌خوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من حس میکنم نیازه😅

پس درنگ نکن! 

این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی  که فکر میکنند می‌خوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯
باشه یه جلسه میرم ببینم چطوره،میام نتیجه رو میگم که خوشحالم که رفتم یا پشیمون😂

عالیه!😉👌

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 15 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز