بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم خوبیه مشاور اینه که دیگه همیشه نگران برنامه ریزی درسی و اینا نیستی با حرفاشم میتونه بهت انگیزه ...
چ عالی. برنامه ریزی رو بدم خودش برام انجام بده؟ چون من با توجه ب وضعیت تاهلم و مشغله هایی ک با بچه و زندگی دارم برنامه خودمو نوشتم . فقط یه همراه و یه زور بالا سر میخوام ک بشینم درس بخونم .
ببین بستگی ب خودت داره مشاور هم خوبه ولی تو خودت بهتر از توانایی و ضعف هات خبر داری بن ...
هم منابع خوبی تهیه کردم هم برنامه ریزی دارم ولی متاسفانه تا زوری بالا سرم نباشه درس نمیخونم . مجرد ک بودم بچهدرسخون بودم چون بابام همراه و مشاورم بود نمیزاشت نمره کم بگیرم ولی الان ک متاهلم شوهرم هیچ اهمیتی ب درس خوندن من نمیده تازه در حدی از درس و کتاب متنفره ک وقتی از سر کار میاد دوست نداره کتابامو ببینه میگه سعی کن قبل از اومدنم ب خونه کتابات تو کشو باشن نه روی میز چون اعصاب خراب میشه😬