2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خوبیه مشاور اینه که دیگه همیشه نگران برنامه ریزی درسی و اینا نیستی با حرفاشم میتونه بهت انگیزه ...

چ عالی. برنامه ریزی رو بدم خودش برام انجام بده؟ چون من با توجه ب وضعیت تاهلم و مشغله هایی ک با بچه و زندگی دارم برنامه خودمو نوشتم . فقط یه همراه و یه زور بالا سر میخوام ک بشینم درس بخونم . 

ببین بستگی ب خودت داره 

مشاور هم خوبه ولی تو خودت بهتر از توانایی و ضعف هات خبر داری 

بنظرم اگه نامنظم و بی برنامه ای ی مشاور بگیر ترجیحا از رتبه برتر ها باشه ن از اینا ک خییلی سخت برنامه میدن نمیتونی برسی 

چ عالی. برنامه ریزی رو بدم خودش برام انجام بده؟ چون من با توجه ب وضعیت تاهلم و مشغله هایی ک با بچه و ...

خودش با توجه به شرایطی که داری برات برنامه میریزه

مثلا من دو روز هفته کلاس زبان داشتم اون تایم نمیتونستم درس بخونم کلاس ربانمو تو برنامم جا داده بود

خودش با توجه به شرایطی که داری برات برنامه میریزه مثلا من دو روز هفته کلاس زبان داشتم اون تایم نمیت ...

چ خوب . عالیه . مشاورم فردا باهام تماس میگیره .منم باید ساعاتی ک فعالیت بیرون از خونه دارم رو بهش بگم حتما. 

مشاورت چطور پیگیر کارات بود ؟ زنگ میزد یا چت میکرد ؟روزانه باهم در ارتباط بودین یا هفتگی و ماهیانه؟& ...

من خودم مشاورم حضوری بود هر دو هفته میرفتم پیشش برنامه میداد هفته ای یبارم زنگ میزد 

ولی الان به نظرم این مشاوره های انلاین خیلی بهتره که هر شب با کنکوری در ارتباطن و تماس میگیرن اینجوری خیلی پیگیری بیشتره 

ببین بستگی ب خودت داره  مشاور هم خوبه ولی تو خودت بهتر از توانایی و ضعف هات خبر داری  بن ...

هم منابع خوبی تهیه کردم هم برنامه ریزی دارم ولی متاسفانه تا زوری بالا سرم نباشه درس نمیخونم . مجرد ک بودم بچهدرسخون بودم چون بابام همراه و مشاورم بود نمیزاشت نمره کم بگیرم ولی الان ک متاهلم شوهرم هیچ اهمیتی ب درس خوندن من نمیده تازه در حدی از درس و کتاب متنفره ک وقتی از سر کار میاد دوست نداره کتابامو ببینه میگه سعی کن قبل از اومدنم ب خونه کتابات تو کشو باشن نه روی میز چون اعصاب خراب میشه😬