2777
2789

سلام دوستان من هفته ۲۳هستم طول سرویکسم کم شده دکتر روزی دوتا شیاف و استراحت داد خیلی نگرانم کسی تجربه ای داشته میترسم نارس بدنیا بیاد....

طول سرویکست چنده؟

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ان تی گفت 33 

چون یه زایمان زودرس هم داشتم کمه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

چندی الان 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
منم ان تی گفت 33  چون یه زایمان زودرس هم داشتم کمه

وای من چهارده هفته رفتم سونو گفتن ۳۳ بعد گفت خوبه که 😢

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
۲۳ م.م کمتر از حد طبیعیه

جاریه منم همین حدودا بود اما خیلی خیلی زیاد رعایت کرد و استراحت مطلق بود بچه نه ماهش کامل شد و به سلامت دنیا اومد شمام رعایت کن ایشالله هردو سالم و سلامت باشین.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
منم درازم فقط واسه دستشویی پا میشم اونم فرنگی

خب پس جای نگرانی نیست عزیز.🌹

وای من چهارده هفته رفتم سونو گفتن ۳۳ بعد گفت خوبه که 😢

اگه پایین تر نره معمولیه

اما من چون سابقه زایمان زودرس دارم باید احتیاط کنم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
استراحتی؟

تا حدودی

چون یه بچه 3ساله هم دارم نمیتونم همش استراحت باشم

بعد مشکلم اینه که خیلی دستشویی میرم یعنی تا تکون میخورم باید برم فکر کنم به خاطر همین سرویکسم پایینه