2777
2789

به عنوان کسی که تجربه دارم خودت رو از جایگاه قضاوت بکش کنار و به هر دو بگو خودتون با هم کنار بیایید من رو قاطی نکنید وگرنه اعصابی برات نمیمونه . 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون ها همین الان هم بحث میکنن اما شاید بحث با قیافه باشه چند مدت دیگه بحث ممکنه زبانی هم بشه . متاسفانه باید بگم این واقعیت شرایط تو هست . کاری از دست تو بر نمیاد . زیبا نیست این شرایط .

تا جای ممکن کمترین رو برو شدن با هم رو‌مدیریت کن

نزار کسی  گلگی کنه پیشت 

چه مادرت 

چه همسرت .

رک و راست بگو مشکل ارتباطی خودتون هست خودتون حلش کنید کاری از دست من بر نمیاد . هیچکدوم رو به هیچکدوم ترجیح نده تا حساسیت هم به وجود نیاد مثل دوتا از بچه هات بهشون نگاه کن .

من خودم سالها گرفتار بودم تا اینکه لطف خدا شامل حالم شد و به این نتیجه رسیدم که کاری به کارشون نداشته باشم اینم خدا و امام زمانم انداختن به فکرم . 

الان با هم گرم نیستن اما احترام همو ظاهراً  نگه میدارن در عوض من راحت شدم کسی برام روضه نمی‌خونه اعصابم آرامش داره . قسمت من این بود روابط بر اساس سردی رقم بخوره نه صمیمیت . گلگی هم ندارم تنشون سلامت باشه زوری که نمیشه محبت یکی رو بندازی تو قلب یکی ...