2777
2789
عنوان

بارداری

401 بازدید | 23 پست

سلام دوستای گلم ..یه سوال داشتم اگر کسی تجربه داشته ممنون میشم جواب بدین ..من این ماه پریودم ۹ روز عقب افتاد که دوبار بی بی زدم منفی بود، و اینکه کلا علایمم با همراه فرق داشت ، بعدش پریود شدم که اونم فرق داشت با درد شدید کمر و لگن که من تا الان این مدلی نمیشدم، روز اول پریودم خیلی کم،روز دوم زیاد،یهو ظهر قطع شد دوباره از عصر ،هی قطع و وصل میشه .. دیشب که روز دوم پریودمه رفتم آزمایش و منفی بود ..اما هنوز خودم شک دارم..حس میکنم حاملم..آخه خیلیا از جمله مامانم دو سه ماه اول حاملگی پریودم میشدن

ولی خوب مامانم بنده خدا مال سالها پیشه یادش نمیاد شرایطو ، کسی این شرایط رو داشته یا شنیده که بدونه من چکار کنم ؟ رایش جرات نمیکنم جوشونده ای چیزی هم بخورم ..میترسم حامله باشم سقط بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه آزمایشت منفی بوده ک باردار نیستی 

آخه خیلیا همینجا گفتم ازمایشاشون منفی بوده ولی حامله بودن..الآنم سمت چپم زیر شکمم و لگنم انگار سنگینه، یهو سمت چپم تیر می‌کشه ..نفخ میکنم ، ماهیچه های پام میگیره ..الانم لگنم و پایین کمرمم درد داره..

من مرداد ماه ۱۰روز بعد عقب انداختنم یهو خون ریزی شدید کردم خون ریزی همراه کلی آب یا ادرار نمیدونم هرچی ک بود صداشم خیلی زیاد بودرفتم بتا دادم ۳۹۰بود کلی شیاف پروژسترون زدم(( ولی تا ی ماه و ۲۰ روز لکه داشتم کلا))ی ماه بعد رفتم سونو گفت رحمت خالی خالیه رفتم بتا دادم ۲۰۰وخورده ی بود شیاف رو رها کردم پریود شوم 

یا رب نظر توبر نگردد

خودمم میگم  شاید برا آماده سازیه،اینقد سیستم بدنم عوض شده که کلا دو به شک شدم ..نمی‌دونم چکار کنم،خواستم دمنوش گرمی چیزی بخورم شاید بهتر بشم ولی میترسم راستش

نه عزیزم پریودی. ..بعداز اتمام پریودی حتما برو سونو یه وقت کیست نداشته باشی اینجوری بهم ریخته پریودت

مجردین کیست داشتم ولی با قرص و آمپول  خوب شدم ، سونو داخلی و پاپ. اسمیر وسونو شکمی هم خیلی وقت نیس انجام دادم کلا همش اوکی بود 

از چند روز قبل از که پریود بشم یهو گشنم میشد،بدنم خیلی شیرینی مطلبید، امروز صبح کله سحر گر گرفته بودم تمام تنم داغ شده بود ...خودمم بیشتر نظرم روی آماده سازیه