2777
2789
عنوان

شیردهی

59 بازدید | 9 پست

سلام

من پسرم دو ماهو نیمشه اوایل سینه خوب میگرفت ولی چون شیرم زیاد میومد میدوشیدم میزاشتم یخچال وقتی خواب بود با شیشه تو خواب بهش میدادم که دیگه بیدارش نکنم حالا دیگه سینه کم میگیره شاید روزی یه بار صبح ها فقط سینه میگیره و جبورم با شیشه بدوشم بهش بذم  حالا چگارش کنم سینه بگیره الانم وقتی سینه میگیره خیلی کم میخوره طوری که اگه بهش دوباره شیشه بعدش بدم میخوره 

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب کار اشتباهی کردی 

شیرت زیاده بدوش بریز دور اینجوری بخوای هی بدوشی شیرت خشک میشه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

سینه نمیگیره به زور شاید روزی یه بار اونم یه کم میخوره  بعد شیری که میدوشم بریزم دور حیفه اخه

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

عزیزاین چکاریه که میکنه شماکه شیرداری چراباشیشه میدی خب معلومه بچه ایی که شیشه بخوره سینه به دهنش مزه نمیده چون شیشه خیلی راحتره

اولین کاری که میکنی فقط فقط بچتو میذاری زیرسینت هرموقع گشنش شدتوبیداریم فقط فقط شیردوشیده شده روباقاشق بهش بده 

منم همین کارومیکنم

همین دیگه بعداش شیشه نده که بخوره عادتش دادی 

فدات شم الان دوماهه زایمان کردی مسلما شیرت زیاده 

باید هر بیست دقیقه الی چههل دقیقه بچه شیر بدی این خخودش تحریک غدهای شیردهیه که باز شیر تولید کنن 

کاش عادت میدادی دیگه شیشه نگیره اخه الان شیرت زیاده میدوشی  چند ماه دیگه نداری چجوری میدوشی بچه سیر شه 

من خودم تو دوره شیردهیهم یکسالو خوردی 

دیگه شیر ندارم که بشه دوشید 

اخه من روزی یه بار توهفته میرم سرکار مجبورم با شیشه بهش شیر بذم

سینه نمیگیره به زور شاید روزی یه بار اونم یه کم میخوره  بعد شیری که میدوشم بریزم دور حیفه اخه

عزیزم منم مثل شماشیرمومیدوشم واصلادورنمیربزم اگه بخوره که باقاشق میدم اگرهم میلی نداشت توظرف پلاستیکی دردارتوفریزرنکهش میدارم واسه روزی که بدلایلی شیرم کمه تا6ماه میشه توفریزرنگهداری 

با قاشق چه جوری بهش بدم