2777
2789
عنوان

لطفاً بیاین🔴🔴

149 بازدید | 14 پست

عروسی عموی شوهرمه بماند بخاطر لباس خریدن و نخریدن چقد بحث کردیم حالام ک قبول کردم لباس بخریم ی شب ک رفتیم فقط ببینیم لباسارو شوهرم زنگ زد به جاریم گف بذا از اون بپرسم کجا دارن 

حالا من خودم خیاطم بهتر میدونم چ لباسی خوبه کجاها لباسی ک‌میپسندم دارن و اینا 

بعد جاریم اول گف لباس و زن با زن باید بره بخره مردا ی فکری دارن زنا یه فکری بعدم اسم چن تا مغازه رو گفته بود ک منم میدونستم لباس جالب ندارن

حالا قبول دارم درست گفته جاریم اما شوهر من خودش سلیقش بد نیس بعدم قراره خودم انتخاب کنم خلاصه حرف اونو قبول کرد هرچیم گفتم بریم فلان پاساژ گف ی شب دیگه و رفتیم اون مغازه ها ک‌جاریم گفته بود و چیز خوبی نداشتن

حالا امروز برگشته میگه با اون برو برید بخرید من نمیدونم تو تنت چجوریه و فلان گفتم من میخوام با تو برم

از این ناراحت میشم ک حرف منو قبول نمیکنه اما حرف جاریمو حرف ابجی و مامانشو قبول می‌کنه واقعا بهم برمیخوره هروقتم میخوام برم سمت اونا استرس میگیرم ادمای خوبینا ولی شوهرم خودش اونا رو تو ذهنم تبدیل ب یه ادم کنترل گر و دخالت کن در آورده 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرت چندسالشه ؟

۲۴ و بچه ی اخره و ۷تا خواهر برادر داره

کلی تلاش کردم بهتر شده اما هنوز فک‌میکنه بقیه درست میگن

۲۴ و بچه ی اخره و ۷تا خواهر برادر داره کلی تلاش کردم بهتر شده اما هنوز فک‌میکنه بقیه درست میگن

من خودم کاربر آقا هستم . شوهرت سنش خیلی کمه . هنوز نمیتونه درست تصمیم بگیره . کم کم باهاش مدارا کن و کم کم بهش بگو خودمون دوتا تصمیم میگیریم 

خب نمیتونی با خواهر یا مادر خودت بری بعد ب شوهرت بگو روم نشده مزاحمشون بشم شاید کار داشته باشن وتو ر ...

بدبختی من اینه خواهر ندارم وگرنه حتما. میگفتم 

بعد مامانمم اصلا انگار ن‌انگار خیلی تنهام 

گفتم با دوستام میرم ولی بعید میدونم دوستام بتونن بیان

بدبختی من اینه خواهر ندارم وگرنه حتما. میگفتم  بعد مامانمم اصلا انگار ن‌انگار خیلی تنهام  ...

خب مامانت راضی کن ببر یا دوستی دختر خاله ایی فامیلی ک باش راحتی برو 

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸
من خودم کاربر آقا هستم . شوهرت سنش خیلی کمه . هنوز نمیتونه درست تصمیم بگیره . کم کم باهاش مدارا کن و ...

الان یک ساله این کارو میکنم خیلی بهتر شده اما هنوز راه درازی دارم روان شناسم میگفت باید زندگیتو بگیری تو دستت و جای بقیه رو بگیری 

ولی خب سخته به آدم بر میخوره وقتی میبینم حرف منو با چه سختی قبول میکنه بعد کلی دعوا و ناراحتی و‌خودخوری ک‌میکنم تازه میره فک‌میکنه و میبینه درست گفتم

خب مامانت راضی کن ببر یا دوستی دختر خاله ایی فامیلی ک باش راحتی برو 

اره همین کارو میکنم 

ببین من اونقدرا مشکلی ندارم با جاریم برما خیلیم خوبه جاریم 

اما می‌خوام شوهرم از این فکر ک اونا فقط درست میگن بیاد بیرون 

از این فکر ک فقط باید ب حرف بقیه گوش کرد 

نه دیگه ناراحت نشو و سختگیری هم نکن . ولی کم کم سعی کن اونی بشه که باید باشه 

حتما سعیمو میکنم 

ممنون ک وقت گذاشتین