2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببرش بیمارستان کودکان یا درمونگاه اونجا دستور بستری میدن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نمیخوام بستری بشه

از نظر من نمیشه،چون الان همه مریضن ولی حتما ببرش سرم دریافت کنه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببرش دکتر ،،، متخصص آسم و آلرژی ببر ،،، اگه یه وقت گفتن بستری کن به نظر من بهتره اینکارو بکنی چون زودتر خوب میشه و تو بیمارستان حواسشون بهش هست،،،، انشاالله که زود خوب میشه

از نظر من نمیشه،چون الان همه مریضن ولی حتما ببرش سرم دریافت کنه

سرم برای کسی میدن که عذرمیخوام اسهال استفراغ باشه فکرنکنم به دخترم بده ساعت۱۱متخصص میاد میبرمش خدا مریضی رو ازهمه دور کنه اسیر شدیم اون هفته پسرم وشوهرم بودن تازه اونا هنوزهم خوب نشدن هی تب میکنن دو روز خوب میشن باز دوباره این هفته هم که دخترم ...😭

سرم برای کسی میدن که عذرمیخوام اسهال استفراغ باشه فکرنکنم به دخترم بده ساعت۱۱متخصص میاد میبرمش خدا م ...

نه عزیزم سرم برای تب و لرز هم میدن

البته اگه کم نباشه