2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخواستم برم یاد بگیرم طرف گفت حرفه ای 10 12 باید خرج کنی، یعنی نرم اینطوری مشتری نیست؟ 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
اینستاگرام و برو سالن درصدی شروع کن کار کردن از دوست فامیل سعی کن مدل بگیزی 

سالن هستم اینستا هم خیلی وفته دارم تقریبا کم مونده یه سال بشه دوره رفع اشکال هم رفتم

منم میخواستم برم یاد بگیرم طرف گفت حرفه ای 10 12 باید خرج کنی، یعنی نرم اینطوری مشتری نیست؟ 

چرا برو صبر حوصله میخواد خیلیییی طرفت مطمعن باشه برا آموزش تحقیق کن خوب آموزش بدن من 20تومن خرج کردم شایدم بیشتر

اخلاقم خوبه خودمم خیلی کم حرفم خیلی راه میام با مشتری 

همین دیگه باید بتونی با زبون بزور مشتری جمع کنی با بلد باشی جور حرف بزنی که طرف حتی اگه هم نخواد بیاد 

البته اینو بگم که خودمم لالم 😂 ولی همیشه 7یلی دوس داشتم وراج باشم 

ببین دخترخاله شوهرم ناخنکاره درآمد بالایی داره فقط و فقط بخاطر برخورد عااااالی 

یا مشتری گرم میگیره.  حرف میزنه. راهنمایی میکنه 

من رفتم پیشش. ب خواهرم معرفیش کردم 

خواهرم رفت ب دوستش معرفی کرد 

دوست خواهرم گفت چقدر خوش برخورده ب دوستش معرفی کرد. بخاطر همین چیزا کلییییی مشتری داره

همین دیگه باید بتونی با زبون بزور مشتری جمع کنی با بلد باشی جور حرف بزنی که طرف حتی اگه هم نخواد بیا ...

زبونم کجا بود خواهرررر هییییییییی چیکار میشه کرد به نظرت

چرا برو صبر حوصله میخواد خیلیییی طرفت مطمعن باشه برا آموزش تحقیق کن خوب آموزش بدن من 20تومن خرج کردم ...

ناخن کار خودم کارش خوبه میگم پیش اون، تا ی جا نا آشنا نمدونم والا بگم برم هزینه کنم مشتری نداشته باشم چی اقلا نمدونم چجوری شروع کنم 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊