2777
2789
عنوان

بچه

100 بازدید | 5 پست

سلام دوستان.من ی مدته واقعا ذهنمو درگیر کرده ۱ساله ازدواج کردیم زندگیمو خیلی دوست دارم. خیلی دلمون میخاد بچه دار شیم ولی واقعا میترسم.از بچه دار شدن از تربیتش اینکه از. خودم میپرسم چرا بچه بیارم. هیچ دلیلی پیدا نمیکنم و اینکه درباره همسرم شک دارم ک بتونه پدر خوبی بشه.  شوهرم خیلی مهربونه اما ی سری رفتارا داره ک حس میکنم امادگی پدر شدن نداره. بنظرتون چیکار کنم. راهنمایم کنید

تعداد رای : 2
نظرسنجی
3
1
50%
3
1
50%

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره زوده ولی درکل. هم‌دوست دارم اما ی دلیل منطقی برای بعدا خودم

پدر شدن و مادر شدن لیاقت میخواد . واقن تازمانیکه حس نکردی همه چیتون عالیه . از لحاظ مالی اوکید . از لحاظ عشق وعلاقه ب همدیگه خوبید. اعصاب خوب و استانه تحمل بالا دارید . و از همه مهمتر تربیت کردن بلدید اونوقت اقدام کنید . تا در اینده فرزندتون ازتون بابت بدنیا اوردنش شاکی نباشه 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

تو چه الان بچه بیاری چه ده سال دیگه این نگرانی ها همراهته، فقط طراوت جوانی و توانایی باروری سریعتو از دست دادی، 

برای رهایی از نگرانی هات در کنار خوندن کتابهای تربیتی باید به خدا توکل کنی 

بارداری رو عقب ننداز عزیزم،اونایی که میگن نیار پس فردا که دور از جون نابارور شدی نمیتونن برات کاری کنن

2790
2778
2791
2779
2792