2777
2789
عنوان

رقص

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 21 پست
مگه موها رو با ژیلت نمیشه اصلاح کرد؟😬🙈🙈

چرا بابا اونا سخت گرفته بودن و من جلسه اولم بود.گفتم بزار نتیجه ببینم .لباسمم آستین داره چیزی مشخص نیست.ک از شانس من پاره شد و هیج جا ی ژیلت گیرم‌نیمود برم تمیز کنم.اباسم تن پوش اول بود.یارو اومده بود تنگش کرده بود.منم دیدم دارم خیلی اذیت میشم و پاره شده رفتم تو اتاق استینشو درآوردم.تازه یارو دوا داشت ک چرا استینو خراب کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص استرس خوردی

نه.ولی از صبح تا وقتی رسیدم تالار .فیلمبرداره می‌گفت .اخماتو باز کن ی کم بحند ‌‌‌‌‌سردم بو بهمن ماه.اصلا نمی‌تونستم از حالت گیجی بیرون بیام.ولی الان فک میکنم بخاطر هیچ وقت خودمو اذیت کردم و واقعا از عروسیم لذت نبردم.تو این کارو نکن.خوش باش.همه چی رو ب روال میگذره .

وای چطور در آوردی😬بد نشد؟

نه از لبه بالای شونم پاره کردم.همه میگفتن بدون آستین شیک تر شدولی خب دیگه لباسو ک بردم گفتن زدی خرابش کردی.باید استیو از کش سر شونه جدا میکردی.ک کشه میفتاد بیرون.اون موقع بد میشد با حال شد.عکسام و فیلم باغم لباسم آستین داره.ت.‌تالار نصفش بدون آستین و نصفش آستین دار..کلا لباس از توام آستین نداشت خودم گفتم آستین بزارن واسش