2789
عنوان

حقم این نیست😔

318 بازدید | 18 پست

دارم گریه میکنم دلم شکسته اونقد تنهام ک تو این لحظه میخاستم حرف بزنم آروم شم ...همسرم مدام سرکوفت‌ میزنه خودشو از من بالاتر می بینه حرف های بد 

بقدری بد ک درد میکشم بخوام بیان کنم تو شرایط الانم‌ ک باردارم بازم مراعات‌ نمیکنه ناراحتم دلم میخاد برگردم به گذشته رو انتخاب های غلط پافشاری نمیکردم و زندگی تموم شده رو ادامه نمیدادم که الان مجبور به شنیدن این همه تحقیر نمی‌شدم کاشکی میشد

من خودمو فراموش کردم امابرای عزیز مامان میخوام زودتر بغلش کنم بیاد میبرمش میرم ی زندگی جدید می‌سازم بی منت و سرکوب‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودش چیکارس؟انتظارش از شما چیه؟

تو شرکت کار میکنه 

منم تحصیلات بالا دارم اما اون اونقد تحقیر میکنه صفت بی ارزش بودن رو بهم داده ذهنیت قدیم داره ک زن برده اس  بی جهت شروع میکنه ب پرخاش و بد دهنی جوری رفتار میکنه انگار از کنارم بودن خجالت میکشه 

داشتم گریه میکردم گفتم خدا با من لج کرده منو دوست نداره هرچی بدبختیه سرمن اومده تا تاپیک تورو دیدم

آره عزیزم ببین تنها نیستی😔 ولی میدونی منو حتی بنده های خدا هم دوست ام ندارن میگم  انگار قرار نیس هیچی درست بشه منم خیلی صبر کردم  

دلم میخواست برا خودم رها باشم 

😔😔من هر روز   دوس دارم یه طوری بشه دیگ درد نکشم

الهی خوب یه حرکتی بزن برو مشاور راهکار بده بهت چون ادم اینجور مواقع مغزش کار نمی کنه

رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪