2821
2789
عنوان

از شیر گرفتن

3620 بازدید | 38 پست

سلام شما چجوری بچه هاتونو از شیر گرفتین 

تو دوره و کارگاه های شیر گرفتن شرکت کردین ؟؟

اگه شرکت کردین به دردتون خورد 

دخترم ۲۱ ماهشه نمی‌خوام با تلخک و اینا جدا کنم دوس دارم کم کم ،کم کنم ولی نمیتونم چطور

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی بمیرم برای پسر مظلومم. پسرم به حدی وابسته بود😭😭😭 من یه روز آبلیمو زدم به سینم. پسرم اومد بو کرد زبون زد دید ترشه . چند بار اومد نزدیکم دید ترش شده دیگه نخورد. هیچی هم نگفت ولی بغض داشت ناجور. این تاپیک منه وقتی از شیر گرفتمش.

من بیشتر وابسته هستم به پسرم. به حدی گریه کردم وقتی گرفتمش داشتم غش میکردم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6296194/دلم-خیلی-شکسته-بغضم-ترکید

من انجام دادم واسه کم کردن دفعات شیر ولی بیشتر حرص و ولع میگرفت واسه خوردن .آره تو کارگاه شرکت کردم ولی به دردم نخورد والا.یکماه پیش با تلخک از شیر گرفتم.اول چسب زدم دیرم بچم طفلی وحشتناک ترسید، منم دوباره بهش شیر دادم تا دو هفته بعدش تلخک زدم و تمام.

خدای مهربونم ازت آرامش میخوام
چجوری برید شیر شبو دختر من تا شیر نخوره نمیخوابه

دختر من الان یکسال و نیم ولی شیر شب نمیخوره یعنی(یه بار قبل خواب شیر میخوره شکمش پر میشه میخوابه دیگه تو خواب شیر نمیخوره تا وقتی که بیدار بشه)

وزن شروع ۹۳💔. هدف اول ۸🔓هدف دوم ۸۳🔒هدف سوم ۷۵🔒 هدف اخر ۷۰🔒💚💚💚💚💚💚💚.